Obavijesti

Show

Komentari 6

Elton John: 'Nosio sam pelene na koncertu, pišao sam u gaće'

Elton John: 'Nosio sam pelene na koncertu, pišao sam u gaće'
5

Glazbenik je nedavno i otkazao koncert u Indianapolisu zbog bolesti. Priznao je kako mu je žao što je morao otkazati koncert, no previše je emocionalno potresen da održi koncert

VIDEO

Britanski glazbenik Elton John (72) nedavno je odgodio koncert u Orlandu zbog infekcije uha. Sasvim je normalno da je pjevač tako postupio, međutim, nekad je trpio i puno gore okolnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Elton John 00:09

Priznao je kako je 2017. na koncertu u Las Vegasu morao nositi pelene, piše Daily Mail

The Lion King - European Premiere

- Eh, da su ljudi u publici tada znali da pišam u gaće - našalio se.

Elton John: Liječnici su mi progozirali još jedan dan života
Elton John: Liječnici su mi progozirali još jedan dan života

Podsjetimo, poznati glazbenik nedavno je izbacio biografiju koja je izazvala je veliku pažnju javnosti. Osim što progovara o svojoj burnoj prošlosti, otkrio je i neke detalje iz života poznatih kolegica. 

Tako je optužio pjevačicu Madonnu (61) kako je bila 'neljubazna i zla' prema Lady GaGi (33). Osvrnuo se na intervju iz 2012. u kojem je Madonna ocrnila Gaginu pjesmu 'Born this way' jer zvuči slično kao njezin hit 'Express Yourself' iz 1989. 

Singer Elton John speaks after receiving a Crystal Award from Hilde Schwab, Chairperson and Co-Founder, Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, during the World Economic Forum (WEF) annual meeting in Davos

Između ostalog, Elton je pričao i o preminulom pjevaču Michaelu Jacksonu, za kojeg je rekao kako je bio 'ozbiljno mentalno bolestan'. 

- Poznajem Michaela otkad je imao 13 ili 14 godina. Bio je najslađe dijete koje možete zamisliti. Međutim, u nekom trenutku u kasnijim godinama počeo se odvajati od svijeta i od stvarnosti, kao što je to radio i Elvis Presley.  Samo Bog zna što se događalo u toj njegovoj glavi, samo Bog zna kojih je sve lijekova bio pun, ali svaki put kada bi se susreli mislio sam kako je jadan potpuno izgubio kompas - napisao je glazbenik. 

Australia Premiere - London

Elton je pričao i o svojoj ovisnosti koja je od njega napravila, kaže, nasilno čudovište. Tijekom sedamdesetih i osamdesetih konzumirao je opojna sredstva koja su ga učinila neodgovornim i opsjednutim o sebi. Prvi put je probao kokain 1974. godine te je bio jako euforičan od njega. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin