Show

Komentari 33

Emily objavila fotku od prije 14 godina: 'Moje tijelo je prirodno'

Emily objavila fotku od prije 14 godina: 'Moje tijelo je prirodno'

Počela sam ljudima pokazivati fotografiju na kojoj sam imala 14 godina kako bih dokazala da je moje tijelo prirodno. Sad sam tužna jer ta slika uopće postoji, iskreno je rekla Emily

Manekenka Emily Ratajkowski (28) redovito objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, ali postoje trenuci kada zažali jer svoje tijelo toliko otkriva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagramu je s pratiteljima podijelila objavu gdje iskreno govori kako bi željela da je u prošlosti postupila drukčije, odnosno da nije počela objavljivati polugole fotografije.

- Počela sam ljudima pokazivati fotografiju na kojoj sam imala 14 godina kako bih dokazala da je moje tijelo prirodno. Sad sam tužna jer ta slika uopće postoji. Bila sam samo dijete na ovoj fotografiji i voljela bih da me tad svijet ohrabrio da budem nešto više od samog tijela - započela je Emily objavu. 

Ipak, Emily misli da ima prednost jer svojim tijelom može biti model i zarađivati putem Instagrama. 

- Srećom, otkrila sam dijelove sebe koji su puno važniji od seksualnosti, ali ako neka 14-godišnja djevojčica ovo čita, nek se ne brine ni o čemu ovome. Samo čitaj puno knjiga i znaj da ono što vidiš na Instagramu je samo mali dio - ohrabruje Emily svoje fanove.

Ratajkowski inače ima vlastiti brend donjeg rublja i kupaćih kostima, u kojima redovito i pozira jer je sama sebi najbolja reklama. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci