Show

Komentari 16

Emily Ratajkowski je s trbuhom do zuba pozirala potpuno gola

Emily Ratajkowski je s trbuhom do zuba pozirala potpuno gola

Manekenka je trudnoću otkrila u suradnji s časopisom Vogue za koji se fotografirala i napisala kolumnu u kojoj se osvrnula na majčinstvo. Termin joj je sredinom ožujka, no još nije otkrila spol bebe

Manekenka Emily Ratajkowski (29) uskoro bi trebala postati majka prvi put, a trudnoća je nije spriječila da nastavi objavljivati golišave fotografije. Sada je pozirala potpuno gola te je istaknula trudnički trbuščić.

- Ponekad se osjećam kao Winnie the Pooh u ljudskom obliku, a ponekad kao božica plodnosti sa sočnom guzom. Danas sam se odlučila osjećati kao ovo drugo. U svakom slučaju, znam da će mi vrlo brzo nedostajati trudnički trbuh i ovi udarci - napisala je u opis fotografija.

Objavu je u kratkom roku lajkalo preko milijun fanova, a pratitelji na društvenoj mreži su joj poručili da je predivna trudnica.

Manekenka je trudnoću otkrila u suradnji s časopisom Vogue za koji se fotografirala i napisala kolumnu u kojoj se osvrnula na majčinstvo. Termin joj je sredinom ožujka, a za Vogue je istaknula kako neće otkriti spol djeteta.

U videu koji je ranije podijelila, njezin suprug, glumac Sebastian Bear-McClard (40), ljubi joj trudnički trbuščić, a buduća mama nije skidala osmijeh s lica.

- Kad moj muž i ja kažemo za trudnoću, nakon čestitki svi pitaju znamo li što želimo. Volimo odgovarati da spol nećemo znati dok naše dijete ne napuni 18 godina i da će nas tada obavijestiti. Svi se tome smiju - rekla je.

Najčitaniji članci