Show

Komentari 3

Emily Ratajkowski o komičaru kojeg povezuju s Kim: 'Visok je, šarmantan i dobar s mamom'

Emily Ratajkowski o komičaru kojeg povezuju s Kim: 'Visok je, šarmantan i dobar s mamom'

Iako Emily nije direktno govorila o vezi komičara i reality zvijezde, istaknula je Peteove vrline i tako pokušala 'stati na kraj' negativnim komentarima o njegovom izgledu

Jedna od najplaćenijih supermodela u svijetu, Emily Ratajkowski (30), komentirala je šuškanja o novoj ljubavnoj vezi između Pete Davidsona (27) i reality zvijezde Kim Kardashian (41). 

POGLEDAJTE VIDEO 

Iako Emily nije direktno govorila o vezi komičara i reality zvijezde, istaknula je Peteove vrline i tako pokušala 'stati na kraj' negativnim komentarima o njegovom izgledu. Naime, mnogi obožavatelji slavnog dvojca smatraju da je Davidson neobičan odabir za atraktivnu Kardashianku. 

Kim Kardashian is seen leaving the back door of a restaurant in LA with her sister Khloe.

- Prvo što morate znati o Peteu je da je on profesionalac. Ima visinu i očito je da ga žene smatraju vrlo atraktivnim - započela je Ratajkowski, piše Page Six.

- Čini se jako šarmantan. Osjećajan je i sladak, a njegov lak na noktima je fenomenalan. Uz to sve izgleda dobro - dodala je manekenka. 

Uz to, Ratajkowski je otkrila da se komičar jako dobro odnosi prema svojoj majci. 

2017 MTV Video Music Awards - Press Room - Los Angeles

Podsjetimo, Pete i Kim zajedno su proslavili Halloween u zabavnom parku Knott's Scary Farm u Kaliforniji. Vozili su se zajedno na 'Rollercoasteru' pa su se primili za ruke u jednom trenutku kad ih je fotografirala kamera parka. S njima su u društvu bili i Kourtney Kardashian (42) te njezin zaručnik Travis Barker (45). Pete i Travis poznaju se preko zajedničkog prijatelja, Machinea Gun Kellyja (31) koji je u vezi s Megan Fox (35).

Nedugo nakon lunaparka, komičar i reality zvijezda zajedno su glumili u skečevima na SNL-u kad je ona bila voditeljica pa su se u jednom i poljubili maskirani u Aladdina i Jasmine. 

Pete je inače dio stalne postave komičara SNL-a, koji ga je i proslavio.

Obožavatelji su odmah nakon emisije komentirali kako je njihov poljubac bio nešto više od same glume. 

Pete Davidson do sada je bio u vezi s nekoliko poznatih dama, a najistaknutija je bila ona s pop zvijezdom Arianom Grande, s kojom je kratko bio i zaručen 2018.

Najčitaniji članci