Obavijesti

Show

Komentari 2

Eminem: Ponosan sam na kćer. Važno je da su djeca prizemna

Eminem: Ponosan sam na kćer. Važno je da su djeca prizemna
10

Reper ne može vjerovati da je njegova mezimica tako brzo odrasla. Iako je Hailie jedino njegovo dijete, osim nje je pomogao odgojiti i svoje dvije nećakinje

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakEminemova kći se skinula pa je otkrila trbušnjake: 'Bomba si'

Iako je 15 puta dobio nagradu Grammy za svoja postignuća, američki reper Eminem (47) ipak svojim najvećim postignućem smatra što je dobro odgojio djecu. U showu Mikea Tysona (53), 'Speaking on Hotboxin', rekao je kako je izuzetno ponosan na svoju kći Hailie Jade Scott (24).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nema djece. Samo dečka. I dobro joj ide. Učinila me doista ponosnim - rekao je reper, koji je sretan što je njegova kći najprije odlučila raditi na sebi, a potom na osnivanju obitelji. Hailie je diplomirala psihologiju na Michigan State University i to s visokim ocjenama. Na studiju je upoznala i svog dečka Evana McClintocka.

Eminem ne može vjerovati da je njegova mezimica, koju je dobio s bivšom suprugom Kim Scott (45), tako brzo odrasla. Iako je Hailie jedino njegovo dijete, osim nje je pomogao odgojiti i svoje dvije nećakinje.

- Imam nećakinju koju sam pomogao odgojiti i ona mi je također kao kći, ima 26 godina. Osim toga, imam i mlađu nećakinju koja trenutno ima 17 godina - rekao je. 

Eminem uništio konkurenciju: Nadmašio je Abbu i Zeppeline
Eminem uništio konkurenciju: Nadmašio je Abbu i Zeppeline

Smatra kako je važno djecu odgojiti da stoje s nogama na zemlji.

- Važno je djecu zadržati prizemnima, to je vrlo važno. Ljudi misle da vam puno novca može kupiti sreću, no to je apsolutna neistina - tvrdi glazbenik.

Sretan je što se njegova kći ne 'razbacuje' novcem kao mnogi njezini vršnjaci. Prema pisanju stranih medija, Eminem se već tokom djetinjstva borio za sebe i shvatio kako se novcem sreća ne može kupiti.

- Kao dijete se nikada nisam osjećao dovoljno dobrim, bez obzira što bi učinio. To je psihološka stvar za svakoga tko se osjeća beskorisnim na ovom svijetu. Morate biti u redu iznutra, inače vam sav novac svijeta ne znači ništa - zaključio je Eminem.  

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članakEminem: Šmrkao sam heroin i pio 30 tableta, skoro sam umro

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin