Obavijesti

Show

Komentari 10

Eminem se vraća glumi nakon 19 godina: Pojavit će se u krimi drami koju producira 50 Cent

Eminem se vraća glumi nakon 19 godina: Pojavit će se u krimi drami koju producira 50 Cent
4

Nakon uloge u filmu '8 Mile' reper nije imao značajnih glumačkih angažmana. 50 Cent je na svom Twitter profilu potvrdio da će se Eminem pojaviti u njegovoj seriji 'BMF (Black Mafia Family)' u ulozi FBI-jevog doušnika Ricka Wershea Jr.

VIDEO

Reper Eminem, čije je pravo ime Marshall Mathers (48), nastupit će u nadolazećoj TV drami BMF (skraćeno od Black Mafia Family), koja će se emitirati na američkom Starzu kasnije ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:19

Izvršni producent serije je 50 Cent, a radnja se temelji na istinitoj priči o dvojici braće koji su nakon teškog djetinjstva osnovali organizaciju koja je brzo postala jedna od najvećih kriminalnih obitelji u povijesti SAD-a.

Eminem će u jednoj epizodi serije glumiti Ricka Wershea Jr, zvanog White Boy Rick. Wershea je FBI regrutirao kao doušnika još kao tinejdžera a kasnije je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog posjedovanja kokaina.

Curtis

50 cent je u utorak na svom Twitter profilu potvrdio da će mladog Wershea Jr-a glumiti Eminem. To je njegov prvi glumački angažman od uloge u filmu '8 Mile' prije 19 godina.

Otkrilo je da su tijekom njegovih scena korišteni posebni efekti protiv starenja, slični onima u Scorseseovom filmu 'Irishman' iz 2019. godine.

PA/Pixsell

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA ZVIJEZDE VRIŠTE S JANOM I LIDIJOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin