Show

Komentari 10

Eminem se vraća glumi nakon 19 godina: Pojavit će se u krimi drami koju producira 50 Cent

Eminem se vraća glumi nakon 19 godina: Pojavit će se u krimi drami koju producira 50 Cent

Nakon uloge u filmu '8 Mile' reper nije imao značajnih glumačkih angažmana. 50 Cent je na svom Twitter profilu potvrdio da će se Eminem pojaviti u njegovoj seriji 'BMF (Black Mafia Family)' u ulozi FBI-jevog doušnika Ricka Wershea Jr.

Reper Eminem, čije je pravo ime Marshall Mathers (48), nastupit će u nadolazećoj TV drami BMF (skraćeno od Black Mafia Family), koja će se emitirati na američkom Starzu kasnije ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Izvršni producent serije je 50 Cent, a radnja se temelji na istinitoj priči o dvojici braće koji su nakon teškog djetinjstva osnovali organizaciju koja je brzo postala jedna od najvećih kriminalnih obitelji u povijesti SAD-a.

Eminem će u jednoj epizodi serije glumiti Ricka Wershea Jr, zvanog White Boy Rick. Wershea je FBI regrutirao kao doušnika još kao tinejdžera a kasnije je osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog posjedovanja kokaina.

Curtis

50 cent je u utorak na svom Twitter profilu potvrdio da će mladog Wershea Jr-a glumiti Eminem. To je njegov prvi glumački angažman od uloge u filmu '8 Mile' prije 19 godina.

Otkrilo je da su tijekom njegovih scena korišteni posebni efekti protiv starenja, slični onima u Scorseseovom filmu 'Irishman' iz 2019. godine.

PA/Pixsell

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA ZVIJEZDE VRIŠTE S JANOM I LIDIJOM

Najčitaniji članci