Emma Watson viđena u društvu tajanstvenog muškarca nakon što je prekinula vezu s bivšim... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 2

Emma Watson viđena u društvu tajanstvenog muškarca nakon što je prekinula vezu s bivšim...

Emma Watson viđena u društvu tajanstvenog muškarca nakon što je prekinula vezu s bivšim...
5

Emma Watson poznata je po ulozi Hermione Granger u franšizi 'Harry Potter', a iz glume se povukla prije četiri godine kada je izjavila da se osjećala zarobljenom

VIDEO

Emma Watson (33) na odmoru je u Veneciji gdje je viđena kako uživa u društvu muškarca samo nekoliko dana nakon prekida s Brandonom Greenom.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Paparazzi su otkrili da Emma provodi vrijeme s američkim biznismenom Ryanom Walshom, a par je snimljen na ručku, nakon čega su otišli na vožnju brodom.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* *MUST CALL FOR PRICING* *PICTURES TAKEN ON THE 31/05/2023* After reports of a split from her rumoured boyfriend Brandon Green, Harry Potter star Emma Watson enjoys a little fine Italian dining and a boat ride in the company of the Amer

Inače, Watson je poznata po ulozi Hermione Granger u franšizi 'Harry Potter', a iz glume se povukla prije četiri godine kada je izjavila da se osjećala zarobljenom.

Emma Watson priča o poljupcu s Rupertom Grintom: Meni je to bio incest, kao brat i sestra smo
Emma  Watson priča o poljupcu s Rupertom Grintom: Meni je to bio incest, kao brat i sestra smo

- Jako mi je teško padalo to što sam morala govoriti i prodavati nešto nad čime zapravo nisam imala kontrolu. Svaki novinar pita: 'Slaže li se ovo s vašim stavovima?' Bilo je frustrirajuće jer nisam imala pravo glasa - opisala je u intervjuu za strane medije.

World Premiere of Disney's 'Beauty And The Beast'

- Počela sam shvaćati da samo želim raditi stvari za koje bih, ako bi mi ih netko zamjerio, mogla reći: 'Da, zeznula sam stvar, to je bila moja odluka, trebala sam to bolje učiniti.' Jednostavno ne želim više biti nečiji robot - dodala je Watson.

PA/Pixsell

Osim što je poznata po glumi, Emma je i aktivistica za ženska prava. Godine 2014. postala je 'Goodwill' veleposlanica UN-a gdje se zalagala za kampanju 'Women's HeFor She' u kojoj potiče ljude da sudjeluju u promjenama protiv negativnog etiketiranja o postizanju rodne ravnopravnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu