Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Endi Schrötter ide s Rokom u Tel Aviv: 'Osvojit ćemo publiku'

S velikim veseljem prihvatio sam poziv HRT-a da kroz plesni nastup prenesem poruku Rokove pjesme i za mene je to ogroman umjetnički izazov, rekao je Endi

Foto: DAMJAN FIKET
6 komentara

Hrvatski 'Dream team' počeo je otkrivati prve detalje vezane uz nastup Roka Blaževića (19) na skorašnjem Izboru za pjesmu Eurovizije koji će biti u Izraelu. U jeku priprema, uz Roka se sve češće na plesnim probama mogao vidjeti Endi, punim imenom i prezimenom Endi Schrötter (21), koji će mu se pridružiti na eurovizijskoj pozornici u Tel Avivu.

Foto: DAMJAN FIKET

Ovaj Pakračanin sa zagrebačkom adresom, prozvan i kao 'hrvatski Justin Bieber', student je završne godine Studija suvremenog plesa na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a dobitnik je mnogih plesnih priznanja, među kojima se ističe Oskar znanja koji mu je 2016. dodijelila Agencija za odgoj i obrazovanje za osvojeno 1. mjesto na Državnome natjecanju u suvremenom plesu. 

Foto: DAMJAN FIKET

Hit 'Atom', koji je do danas pregledan devet milijuna puta na YouTubeu, omogućio je Endiju estradnu karijeru još kao 14-godišnjaku. Već sedam godina je na tinejdžerskoj glazbenoj sceni. Paralelno s estradnom karijerom ovaj tinejdžerski idol razvija i plesačku karijeru. S velikim je zadovoljstvom prihvatio poziv Hrvatske radiotelevizije da svojim plesnim umijećem obogati cjelokupan scenski nastup hrvatskoga predstavnika na ovogodišnjem 64. Eurosongu. 

- Nastupiti na Eurosongu za svoju domovinu pred 200 milijuna gledatelja za mene predstavlja ostvarenje sna i kruna je moje dosadašnje karijere. S velikim veseljem prihvatio sam poziv HRT-a da kroz plesni nastup prenesem poruku Rokove pjesme i za mene je to ogroman umjetnički izazov - rekao je Endi pa nastavio:

Foto: DAMJAN FIKET

- Ples i glazba ritam su moga života; kroz njih stvaram, sanjam, osjećam, vidim, čujem, uživam, živim život. Raduje me moja uloga na sceni Eurosonga, a kakva će ona biti - neka zasada ostane tajna. U svakom slučaju, autorski tim u suradnji s vrhunskim koreografom Leom Mujićem osmislio je sjajan koncept koji će osvojiti publiku diljem Europe, u to uopće ne sumnjam i jedva čekam odletjeti u Tel Aviv i nastupiti na toj grandioznoj pozornici i eventu koji pruža najviše produkcijske standarde. Sve što možeš sanjati, možeš i ostvariti - uvjeren je Endi. 

Foto: DAMJAN FIKET

Svoj će eurovizijski debi na najvećoj svjetskoj glazbenoj pozornici Endi doživjeti u ulozi plesača, no ovo mu nije prvo eurovizijsko iskustvo jer je 2017. godine bio članom Jacquesova tima te je sudjelovao u snimanju službenih videospotova za pjesmu 'My friend', a osim u glavnom spotu, Endi se pojavio i u videu za remiksirano izdanje Jacquesove eurovizijske uspješnice. 

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak je najbolji u krevetu 

Naši partneri pišu
Message