Show

Komentari 24

Euforija u Sarajevu: Legendarni Halid nastupio je s unukom

Euforija u Sarajevu: Legendarni Halid nastupio je s unukom

Euforija vezana za ovaj koncert BiH trese već tjednima, a karte su davno rasprodane. Obožavatelji iz cijele države došli su u subotu navečer u sarajevsku Zetru kako bi uživali u Bešlićevim hitovima

Halid Bešlić (69) je već desetljećima jedan od najpopularnijih pjevača u Bosni i Hercegovini te regiji. To je potvrdilo i interes za njegov koncert u Zetri u subotu navečer. Napunio je dvoranu, a obožavatelje je oduševila bina u obliku baklave.

Sarajevo; Veliki koncert Halida Bešlića u dvorani Zetra

Video pogledajte OVDJE.

Bešlić je koncert otvorio pjesmom 'Dvadesete', a onda su hitovi samo nizali. 'Ja bez tebe ne mogu da živim', 'Sviraj nešto narodno', 'Iznad Tešnja', samo su neki od hitova koje je zapjevao, piše Dnevni avaz.

Mnoge je oduševilo i to, što je na pozornicu izašao s unukom.

Euforija vezana za ovaj koncert BiH trese već tjednima, a karte su davno rasprodane. Obožavatelji iz cijele države došli su u subotu navečer u sarajevsku Zetru kako bi uživali u Bešlićevim hitovima.

Posljednji veliki koncert Sarajevu Halid Bešlić imao je 2013. godine na stadionu Koševo.

Sarajevo; Veliki koncert Halida Bešlića u dvorani Zetra Sarajevo; Veliki koncert Halida Bešlića u dvorani Zetra Sarajevo; Veliki koncert Halida Bešlića u dvorani Zetra Sarajevo; Veliki koncert Halida Bešlića u dvorani Zetra Sarajevo; Veliki koncert Halida Bešlića u dvorani Zetra

 

Najčitaniji članci