Show

Komentari 3

Eva usred razvoda saznala da ima dijabetes: 'Potresena sam'

Eva usred razvoda saznala da ima dijabetes: 'Potresena sam'

Nositi se u ovim teškim trenucima još i s gestacijskim dijabetesom za mene je nešto što me gura preko ruba podnošljivog, rekla je Eva Amurri, kći glumice Susan Sarandon

Blogerica i glumica Eva Amurri Martino (34) u studenom je najavila da se razvodi od supruga, nogometaša Kylea Martina (38), iako očekuju prinovu u obitelji.

- U posljednje vrijeme sam se povukla. Nisam bila na društvenim mrežama jer sam se htjela posvetiti djeci i olakšati im zbog svega što nas je snašlo. Naime, suprug i ja se razvodimo i ulazimo u onu završnu fazu razdvajanja kada moramo i tehnički riješiti mnoge stvari. To vam je kao kad sve počinjete ispočetka, cijeli život - ispričala je Eva. 

Nakon toga javila se na društvenim mrežama i rekla da boluje od dijabetesa. 

- Danas sam najmanje 20 ljudi obavijestila da se razvodim. Nije nimalo zabavno kada to morate govoriti potpunim strancima koji vas ispituju kao da sve znaju. Kao da sve to nije dovoljno, upravo sam saznala da imam gestacijski dijabetes, šećernu bolest koja se razvije u trudnoći - otkrila je.

Za glumicu je ovo veliki šok.

- Moram ići na dodatne testove i mogu vam reći da sam potresenija zbog toga nego što bih i sama očekivala. Nositi se u ovim teškim trenucima još i s gestacijskim dijabetesom za mene je nešto što me gura preko ruba podnošljivog - rekla je. 

Eva i Kyle su se vjenčali 2011. godine, a imaju kćer Marlowe (5) i sina Majora (3). Nakon što je u rujnu prošle godine otkrila kako čekaju bebu i to dječaka, progovorila je o nesuglasicama koje su, izgleda, presudile u korist razvoda. Naime, blogerica je otkrila kako njezin suprug nije bio posvećen odgajanju djece te je gotovo sav posao spadao na nju. Iako se razvode, dogovorili su se da će skupa odgajati dijete. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci