Obavijesti

Show

Komentari 16

Evo koje velike zvijezde dolaze u Hrvatsku 2024.: Ed Sheeran, Avril Lavigne, Lenny Kravitz...

Evo koje velike zvijezde dolaze u Hrvatsku 2024.: Ed Sheeran, Avril Lavigne, Lenny Kravitz...
13

Nakon zabavne godine stiže još jedna ista takva, a neki veliki koncerti već su unaprijed najavljeni te ih se s nestrpljenjem čeka

VIDEO

Nova godina se bliži, a pozdravljamo se s 2023. koja je bila puna događanja. Od festivala koji su okupili tisuće ljudi pa sve do koncerata svjetskih zvijezda - Bryana Adamsa, Suzanne Vege i drugih te regionalnih zvijezda - Aleksandre Prijović, Dine Merlina... Nakon zabavne godine stiže još jedna ista takva, a neki veliki koncerti već su unaprijed najavljeni te ih se s nestrpljenjem čeka.

Po prvi put stiže u Hrvatsku, a oko nje kruže bizarne teorije zavjere: 'To je njena dvojnica'
Po prvi put stiže u Hrvatsku, a oko nje kruže bizarne teorije zavjere: 'To je njena dvojnica'

Severina se vraća u Rijeku, a Šerifović 'puni' Arenu

Od domaćih zvijezda velike će koncerte imati Severina. Glazbenica stiže u Rijeku 10. veljače, a potom i u Zadar. Koncerti su u sklopu aktualne turneje tijekom koje je Severina pjevala u Osijeku i Varaždinu. U Zadar se vraća nakon sedam godina, a u Rijeku, u Dvoranu mladosti, nakon čak 11 godina. 

Zagreb: Severina održala koncert u klubu Mint

Osim Severine, hrvatska pjevačica Josipa Lisac priprema koncert u Domu sportova 17. veljače. Poseban nastup će održati povodom 50. obljetnice albuma 'Dnevnik jedne ljubavi'. U Dom sportova se vraća nakon devet godina. 

Dva koncerta pripremaju i Brkovi. Prvi će imati 2. ožujka u Pogonu kulture u Rijeci, gdje će proslaviti 20 godina karijere. Tim će nastupom krenuti na regionalnu turneju, koju će 7. rujna završiti u Zagrebu, koncertom na Šalati.

Zagreb: Brkovi nastupili u Tvornici kulture

Regionalna zvijezda Marija Šerifović 8. ožujka stiže u Arenu Zagreb. Izvest će hitove s novog albuma 'Dolazi ljubav', na kojem je i pjesma s hrvatskim glazbenikom Matijom Cvekom

Proljeće i ljeto uz zvuke punka i rocka

Legendarni irski glazbenik Bob Geldof i njegov bend The Boomtown Rats stižu u Zagreb. Nastupat će 26. travnja u Tvornici kulture. Bob je inače zaslužan za okupljanje sastava Band Aid, s brojnim irskim i britanskim glazbenicima. Zarada od njihove pjesme 'Do They Know It's Christmas?' je išla u humanitarne svrhe za gladne u Etiopiji.

20th Irish Film and Television Academy (IFTA) Awards

Zvijezda 2000-ih, punkerica Avril Lavigne, sljedeće godine stiže u Pulu. Svoj prvi nastup u Hrvatskoj će imati u pulskoj Areni u sklopu turneje 'Love Sux'. Otpjevat će hitove s novog albuma, ali sigurno i one najpoznatije kao što su 'Girlfriend', 'Sk8er Boi' i druge.

THE CANADIAN PRESS 2023-03-13

U Zagreb stiže i legendarni Sting. U sklopu svjetske turneje će u zagrebačkoj Areni nastupati 27. svibnja i otpjevati svoje najveće hitove. 'Roxanne', 'Every Breath You Take', samo su neki od njih.

British artist Sting announces a new musical on a press event at Ostre Gasvaerk Theater in Copenhagen

Frontmen bendova Slipknot i Stone Sour, Corey Taylor, također dolazi u Zagreb. Njegov je koncert prvo bio najavljen za 6. lipnja u Tvornici kulture, ali s obzirom da su se ulaznice rasprodale u četiri dana, koncert je prebačen na Šalatu. Datum ostaje isti. Ovo će mu ujedno biti prvi put u Hrvatskoj. Na turneji i nastupu u Zagrebu će promovirati svoj samostalni album 'CMF2' te će pjevati i neke hitove koje je objavio sa svojim bendovima.

Rock bend Queens Of The Stone Age, jedan od najutjecajnijih sastava ovog žanra, stiže na Šalatu 23. srpnja. Ove su godine objavili album 'In Times New Roman' koji promoviraju u sklopu svoje svjetske turneje. Bend je poznat po svojim hitovima 'No One Knows', 'Go With The Flow', 'Little Sister' i drugima.

Pulska Arena čeka i nastup rock sastava Simple Minds, koji će pred hrvatskom publikom nastupati 3. srpnja. Zabavljat će posjetitelje hitovima iz dugogodišnje karijere, uključujući i 'Don't You (Forget About Me)'. Ovaj se hit pojavio u filmu 'The Breakfast Club' kao završna pjesma. Bend je 2022. godine nastupao u Zagrebu, na Šalati.

Music Concert - Simple MInds - 40 Years of Hits Tour

Legendarni glazbenik Lenny Kravitz dolazi u Pulu 28. srpnja. U sklopu turneje 'Blue Electric Light Tour' nastupat će u pulskoj Areni te će se nakon 13 godina vratiti u Lijepu našu. Njegov 12. album, istog imena kao i turneja, izašao je nedavno.

CFDA Fashion Awards in Manhattan, New York City

Ed Sheeran i Hozier po prvi put u Hrvatskoj

U Hrvatsku prvi put stiže i Hozier, poznat po svom hitu 'Take Me To Church'. Nastupat će na INmusic festivalu 2024. godine, koji će se održati od 24. do 26. lipnja. 

London: Hozier održao koncert

Svjetska zvijezda Ed Sheeran također će prvi put nastupati u Hrvatskoj. Sheeran će 10. kolovoza zapjevati na Hipodromu u Zagrebu. Ulaznice za koncert su se gotovo rasprodale, a ostale su samo one za stajanje.

Own Our Venues campaign

POGLEDAJTE VIDEO: TI SI ŽELLJA MOG ŽIVOTA BY LIDIJA BAČIĆ LILLE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.