Obavijesti

Show

Komentari 24

Evo koliko su zaradili poznati Hrvati: Modrić uvjerljivo 'vodi', a prate ga Višnjić i Severina

Evo koliko su zaradili poznati Hrvati: Modrić uvjerljivo 'vodi', a prate ga Višnjić i Severina
6

Stranica 'Celebrity Net Worth' objavila je koliko su 'teške' neke naše zvijezde. Na popisu se nalaze kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, ali i glumac Goran Višnjić

VIDEO

Bogati, utjecajni, slavni... Glumce, sportaše, glazbenike te ostale aktere iz javnog života mogli bismo opisati ovim riječima. Svojim poslovima neki steknu i do 580 milijuna kuna, a o kome je točno riječ, donosimo vam u nastavku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:26

Kako navodi stranica Celebrity Net Worth na vrhu ljestvice bogatih Hrvata je Luka Modrić (37). Navodno ima neto zaradu od 75 milijuna dolara, što je oko 580 milijuna kuna. Poznat je kao jedan od najuspješnijih hrvatskih reprezentativaca, nogometaš koji iza sebe ima brojne uspjehe. Zahvaljujući odličnoj igri u Real Madridu za koji je potpisao ugovor 2012. godine, više je puta izabran u najbolju postavu Lige prvaka. 15. 7. 2018. godine Luka je s hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te je dobio 'Zlatnu loptu' kao najbolji igrač prvenstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League Final - Liverpool v Real Madrid

U stopu ga prati Ivan Rakitić (34) koji navodno ima neto zaradu od 30 milijuna dolara, što je oko 232 milijuna kn. Premda se rodio i odrastao u Švicarskoj, Ivan je bio dio hrvatske nogometne reprezentacije. Iza sebe ima niz uspjeha. Za Barcelonu je, prije povratka u Sevillu koja mu puno znači i u kojoj se osjeća kao kod kuće, nastupio 310 puta i zabio 35 golova, uz 42 upisane asistencije. U dresu Seville je, pak, ukupno nastupio 152 puta i zabio 33 gola i upisao 42 asistencije koliko je imao i u Barci.

LaLiga - Sevilla v Real Madrid

Prelazimo na Stjepana Hausera (36) i njegovu neto zaradu od 8 milijuna dolara, što je oko 62 milijuna kuna. Violončelist je donedavno nastupao s Lukom Šulićem (35) kao dio 2Cellosa. U Zagrebu su odradili zadnji koncert prije nego što i službeno prestanu biti dio 2Cellosa i započnu solo karijere. Osvojili su simpatije svoje publike širom svijeta, sudjelovali su u poznatim emisijama, od kojih se ističe emisija kod Ellen DeGeneres. Surađivali su s Eltonom Johnom, a Hauser je sam surađivao s Damirom Urbanom te Oliverom Dragojevićem.

Dolazimo do Severine (50). Pjevačica navodno ima neto zaradu od 5 milijuna dolara, što je oko 38 milijuna kuna. Dobitnica je nekoliko nagrada kao što su 'Večernjakova ruža' za ženskog izvođača godine, 'Zlatna ptica' za najtiražnijeg izvođača desetljeća te 'Zlatna bubamara' za izvođača godine u Makedoniji i mnogih drugih. Severina je 2006. godine nastupila na 'Dori' s pjesmom 'Moja štikla' koja joj je donijela pobjedu i odvela ju na Eurosong u Atenu gdje je osvojila trinaesto mjesto. Osim u pjevanju, okušala se i u glumi u nekoliko predstava i filmova.

Goran Višnjić (50) je zaradio oko 5 milijuna dolara, odnosno 38 milijuna kuna, ističe spomenuta strania Celebrity Net Worth. Glumac i producent koji se proslavio i u mnogim američkim serijama i filmovima, rodio se u Šibeniku, 9. rujna 1972. godine. Do sada najveća uloga u njegovoj karijeri bila je ona liječnika Luke Kovača u američkoj seriji 'Hitna služba'. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'