Obavijesti

Show

Komentari 4

Evo što vas očekuje na domaćim programima: Stižu laži, spletke, ubojstva, a možda izbije i rat...

Evo što vas očekuje na domaćim programima: Stižu laži, spletke, ubojstva, a možda izbije i rat...
6

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim sapunicama na domaćim programima

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 18. prosinca do petka 22. prosinca) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

Sjećate se 'Otimačice'? Gabriela ima hrvatske korijene, a danas izgleda drugačije zbog zahvata
Sjećate se 'Otimačice'? Gabriela ima hrvatske korijene, a danas izgleda drugačije zbog zahvata

Medici: Veličanstveni

HRT 3, 23:50

PONEDJELJAK Godina je 1478. Nakon ubojstva voljenog brata Giuliana Lorenzo de Medici i njegova obitelj suočit će se s dosad najvećom prijetnjom. U opasnosti su i njihova moć i Firenca. Grof Riario, jedan od Giulianovih ubojica, nagovara ujaka, papu Siksta IV., da krene na grad.

UTORAK Riario napada Ferraru kako bi Lorenza prisilio na rat. Lucrezia zna da su joj dani odbrojeni pa Clarice uvodi u poslovanje banke. Usput će joj otkriti i sustav pronevjere. Lorenzo odlučuje zarediti sina Giovannija u nadi da će jednog dana postati papa.

SRIJEDA Savonarola za Tommasovo ubojstvo optužuje Lorenza, koji javno niječe optužbe. Lorenzovo je zdravlje sve lošije, a papinu sinu obećava ruku kćeri Maddalene. To rezultira prekidom s Clarice, čija smrt Lorenza baca u očaj. Ljudi sve više slušaju Savonaroline optužbe protiv Lorenza.

ČETVRTAK Bernardi uvjerava Lorenza da Firencu neće izgubiti samo ako ubije Savonarolu. Lorenzo se na kraju predomislio te je zaštitio fratra od ubojica, makar mu je na taj način prepustio kontrolu nad gradom. Na samrti moli Savonarolu da posluša njegovu ispovijest.

La Promesa

HRT 1, 13:20

 

PONEDJELJAK Poslije avionske nesreće cijela je La Promesa zabrinuta za Manuelovo zdravlje. On ne može ni govoriti ni pomicati se, a liječnici očekuju da će u tom stanju ostati dulje vrijeme.

UTORAK Curro ponudi svoju pomoć i Doña Cruz je prihvaća. Markiz je usredotočen na sinov oporavak pa ne pokazuje interes za baruna.

SRIJEDA Candela i Simona znaju da se iza izdaje krije Petra. María se boji da će Lope dobiti otkaz pa će ona ostati bez svoga jedinog oslonca sad kad se Salvador bori na bojišnici.

ČETVRTAK Manuelovo se stanje pogoršalo, a liječnikova je dijagnoza sve zabrinula. Doña Cruz svoje frustracije iskaljuje na Alonsu te narušava njihov brak. Jana nastavlja potajno masirati Manuela.

PETAK Jimena ne može gledati Manuela tako nemoćnog pa izbjegava provoditi vrijeme s njim. Vojvoda misli kako je vrijeme da odvede kćer kući. Ona se tomu protivi.

 

Kumovi

Nova TV, 20:20

 

PONEDJELJAK Kuzma pod pritiskom podmeće hladno oružje kojim je ubijen Mate u Stipanovu konobu te odlazi Šimi. Milica, ne znajući tko joj prilazi, pošprica Kuzmu suzavcem, zbog čega ga Šima i ona njeguju do jutra, ne sluteći da je on sukrivac za Matinu smrt i osoba koje se treba bojati.

UTORAK Policija uhićuje Josip i Martina, a Stipan zaključi da Kuzma stoji iza svega te da je on podmetnuo dokaze. Martina i Josipa čekaju teške optužbe u vezi ubojstva Mate.

SRIJEDA Zvone pokušava skupiti bodove kod Anđele dok je familija kratko na okupu, no idila kratko traje jer Anđela ne odustaje od razvoda i podjele imovine.

ČETVRTAK Kuzma zatječe Šimu kako mu kopa po mobitelu te je uputi pištoljem u drugu sobu. Marko Šank proširi vijesti po mjestu da je otpad sa zemljišta radioaktivan. Mještani odlučuju bojkotirati Macane.

PETAK Zvone pred sukobom s pobunjenim mještanima bježi u općinski ured, a ondje od Milice saznaje da ga je Šankova majka Stana prijavila policiji.

 

Zločinački umovi

RTL 2, 20:00

 

PONEDJELJAK Tri osobe otete su na parkiralištu u Memphisu. Te otmice tim poveže s incidentom starim godinu dana i kreće u hvatanje ubojice. Morgan dozna da Savannah nije sretna jer njegov posao zahtijeva da je stalno na putu.

UTORAK Prostitutka iz okruga Briscoe podvrgnuta je mučenju i ubijena. Njezino ubojstvo povezano je sa slučajem starim šest mjeseci koje se dogodilo na sličan način. BAU pokušava doznati jesu li zločini vjerski motivirani. Niz događaja dovodi živote dvojice članova tima u opasnost.

SRIJEDA Tri raskomadana tijela iskopana su u Bakersfieldu u samo mjesec dana. BAU traži serijskog ubojicu povezanog s organizacijama koji trguju s ljudima. Tri muškarca iz Seattlea oteta su i ubijena pa BAU kreće u lov ubojice, koji je opsjednut Danteovim “Paklom”.

ČETVRTAK Putnički zrakoplov sruši se na polje blizu Duranga i, nažalost, većina putnika ne preživi. Tim izrađuje profil napadača prije nego što ovaj prouzroči novu katastrofu. Kate pokušava prihvatiti obiteljsku tragediju koju nikad nije preboljela.

PETAK Dječak iz San Diega pronađen je godinu dana nakon nestanka, dok je nestanak drugog dječaka upravo prijavljen. BAU žurno radi profil otmičara s problematičnom prošlošću.

Na granici

Nova TV, 21:15

 

PONEDJELJAK Anđelka i Gordana moraju zakopati ratne sjekire te predati Miji i Nediljku poruke u zatvor da ni pod koju cijenu ne izda jedan drugog, inače svi padaju. Zorka u bolnici spazi Ljubu, koji leži u komi.

UTORAK Ante dobije ideju - Mate bi mogao svoju ozljedu u kupaonici prijaviti kao ozljedu na radu i zaraditi velik novac. Mate za tu ideju ne želi ni čuti. Ljubica vezuje Zorku i bježi s Ljubom iz bolnice policajcima ispred očiju.

SRIJEDA Očajni Ante moli Zorku da mu financijski pomogne, što ona glatko odbija. Ante nagovara Zdenka da bude svjedok da se Mate ozlijedio na radu, Zdenko pristaje za kikiriki i pivo. Gordana odluči iskoristiti Matinu ozljedu za zaradu i s Antom smišlja plan. Nagovaraju Matu da ode na pregled u bolnicu.

ČETVRTAK Marko shvaća kako Buco možda nije Buco te nastavlja istragu i naposljetku nalazi dokaz kako se doista radi o kriminalcu Jozi Dizeldorfu. Željka diže policiju na noge, idu ga tražiti u šumu.

PETAK Buco je u bijegu prema Bosni jer je nanjušio da ga istražuje policija. Zapne s Andrijom i ekipom, koja ga vodi na šetnju po šumama. Skorupovići su prisiljeni ući u posao s jedinim preostalim dobavljačem Kuncem. Buco shvati da Andrija, Nediljko i Mijo znaju da je on Jozo Dizeldorf pa ih otima i vodi u brvnaru.

Dva svijeta, jedna ljubav

HTV1, 12:25

 

PONEDJELJAK Felipe želi da mu grofica kaže zašto je izlazila noću, ali ona odbacuje nećakove optužbe. Felipe kaže Melissi da je zabrinut za tetu i da vjeruje da je možda ucjenjuju.

UTORAK Roberto vodi Anitu u kabare. Daje joj prsten kojim se tobože zaručuju. Bianca sanja Roberta, a praščić joj liže prste dok ona spava. Ona misli da je to Roberto uz nju. Roberto iskoristi Anitino pijanstvo i odvede je u krevet.

SRIJEDA Severa govori kako je Berenice izdahnula na njezinim rukama te je zamolila da kaže njezinu mužu da ga nikad nije prevarila i da je sve bila nečija spletka.

ČETVRTAK Felipe se prisjeća sumnje u ženinu vjernost. Grofica vjeruje u Lívijinu nevinost u vezi sa zamjenom lijekova i brani je. Raul se oporavlja i izjavi ljubav Gemi.

PETAK Lívia izbjegne Felipeov poljubac. Melissa govori majci da je u Felipeovu pogledu vidjela da voli Líviju. Nakon Biancinih prigovora, Massimo je pristane dati Robertu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško