Obavijesti

Show

Komentari 1

Evo što vas očekuje u najdražim serijama i sapunicama: Sejran nakon svega upadne u zamku!

Evo što vas očekuje u najdražim serijama i sapunicama: Sejran nakon svega upadne u zamku!

Doznajte što vas sve očekuje ovog tjedna u omiljenim serijama i sapunicama na domaćim programima, 'Zlatni kavez', 'La promesa', 'San snova', 'Oproštajno pismo', 'Ulica sjećanja'

VIDEO

Donosimo vam tjedni pregled sadržaja sapunica (od ponedjeljka 19. veljače do petka 23. veljače) i otkrivamo sve što možete očekivati u novim epizodama omiljenog televizijskog žanra na programima HRT-a, RTL-a i Nove TV.

La Promesa 

HRT 1, 13:20

PONEDJELJAK Doña Cruz i Lorenzo se iznenade kad čuju da barunica nije popila otrovani čaj. Manuel se svađa s Jimenom zbog svih lažnih sjećanja koje je izmislila, a nakon toga pristaje odvesti Blancu na letenje.

UTORAK Maríji Fernández još nitko nije rekao ništa o Salvadorovoj smrti. Pía se sastaje s Lopeom, Gregorijem i Rómulom kako bi se dogovorili kad i kako da to učine.

SRIJEDA María Fernández je shrvana, saznala je za Salvadorovu smrt, koja je među poslugom bila javna tajna, te se povlači.

ČETVRTAK La Promesom kruže glasine da Rómulo kani otići iz palače. Batler je plan povjerio samo Mauru i Píji, a oni oboje poriču da su tu tajnu ikome odali. Blanca dobiva potvrdu za svoje sumnje da Manuel ne voli svoju ženu Jimenu nego Janu.

PETAK Rómulo je uzrujan jer svi znaju da kani napustiti La Promesu. Pokuša naći osobu koja je tu glasinu proširila, ali u tome ne uspijeva.

San snova 

RTL, 20:15

PONEDJELJAK Iznenađujuće, afera Danice i Zvonimira oduševi Zdenku i učvrsti joj vjeru u budućnost kluba. No sreća je kratkog daha jer Danica ne traži ozbiljnu vezu. Bubalo i Mirko se sukobljavaju. Situacija sa stadionom izmiče kontroli.

UTORAK Pripreme završavaju i utakmica uskoro slijedi. Tim je uigran, no koljeno Alenu zadaje sve veće probleme. Goran uspijeva svoje zdravstvene probleme sakriti od Maje, ali Mateo primjećuje pravo stanje.

SRIJEDA Između Alena i Matea i dalje je još vrlo napeto, no dok Maja ne otkrije Alenovu tajnu, sve je pod kontrolom. Sonja smišlja kako preoteti Croatijine igrače, a Goran se dvoumi koji klub će izabrati.

ČETVRTAK Alenove tajne su otkrivene. Svi znaju za stanje njegova koljena. Maja nije sigurna može li prijeći preko Alenova zataškavanja, u pitanju je čak i nastavak njihove veze. I dok Maja i Jasna vode računa o Alenovoj dobrobiti, klub za njega ima sasvim druge planove.

PETAK Alen i Maja su pred zidom. A kad Majin ultimatum istekne, klub će biti u velikim problemima. Rješenja nema pa se Maja odluči na korjenitu promjenu. Suigrači i uprava jedva se nose s Alenovom ozljedom, a atmosfera u momčadi mogla bi odlučiti o njegovoj budućnosti.

storyeditor/2023-09-25/san26.png

Zlatni kavez 

NOVA TV, 21:15

PONEDJELJAK Ferit se angažira u svom poslu i njegovi slikarski radovi su visoko cijenjeni. S druge strane, Kazim počinje provoditi novi plan. Iako Ferit izgubi živce kad sazna da je Kazim oteo Sejran, obavještava članove kuće da je on taj koji je odlučio prekinuti vezu.

UTORAK Kad je Suna zabrinuta za Sejrana, ne može ostati kod kuće i s Feritom kreće tražiti sestru. Kaja čuje što je Ifakat rekla Suni o Abidinu.

SRIJEDA Ferit uspijeva oteti Sejran od Kazıma i njih dvoje se ponovno obračunavaju. Ono što Sejran priča na televiziji, izaziva veliki kaos i ranjava sve.

ČETVRTAK Šehmuz počinje ugošćavati Kazima u svom domu. Suna se obračunava sa Sejran nakon onoga što se dogodilo. Ferit i Sejran su pred rastankom. Iako je Sejran, koja je upala u zamku koju joj je postavio Ferit, uzrujana i ljuta zbog onog što se dogodilo, bolje shvaća da mora stajati iza odluka koje je donijela za vlastiti život.

PETAK Ferit, koji je ponovno stekao djedovu potporu, počinje raditi na stvaranju vlastita brenda i sprema se na neobičan potez kako bi ostvario svoje snove. Ali stvari se odvijaju drukčije od očekivanog.

Oproštajno pismo 

NOVA TV, 22:10

PONEDJELJAK Mehmet i Asli suočavaju se s brojnim izazovima u kući, a vijest koju su nedavno čuli samo dodatno komplicira njihovu situaciju. Obitelj Karli je šokirana otkrićem da su u srodstvu s Beste.

UTORAK Unatoč izazovima Mehmet i Asli nastoje održati stabilnost u kući dok se bliži veliko vjenčanje u vrtu obitelji Karli. Ovo vjenčanje donosi različite emocije, od sreće do žaljenja.

SRIJEDA Asli dobiva neočekivane dobre vijesti dok se bori s rastućom napetošću između Mehmeta i Selčuka. Nevzat smišlja kako uništiti Mehmeta preko Selčuka, dok Hatidže smišlja sveobuhvatan plan.

ČETVRTAK Mina i Selčuk su ogorčeni, dok Asli shvaća da se mora suočiti s posljedicama. Mehmet se osjeća rastrganim između svoje obitelji i ljubavi prema Asli, dok Zija gaji osjećaje osvete prema Nevzatu.

PETAK Asli i Mehmet rade zajedno kako bi spasili Minu, dok Hatidže smišlja plan za zaštitu svoje obitelji. Nevzat se osjeća sve sigurnijim u svojim mračnim namjerama.

Ulica sjećanja 

NOVA TV, 18:00

PONEDJELJAK Halil, koji je razočaran kad je njegov otac proglašen nevinim, napušta Yürekovu slijepu ulicu i vraća se u stare izgubljene dane. Nitko do njega ne može doći osim Funde. Ali Fuat priskače u pomoć Zejnep koja posvuda traži Halila. Upozorava Halila da ne uzrujava više Zejnep.

UTORAK Kivanč čini neočekivani potez i prisiljava Feride da napravi izbor rekavši “ili ja ili tvoj otac”. S druge strane, u Jilmazov život neočekivano ulazi žena po imenu Kader.

SRIJEDA Saznavši da Halilu prijeti Sefer, Ali Fuat je prisiljen priznati da je on Zejnepin pravi otac. Nije se usudio suočiti sa Zejnep kao ubojicom, pa joj se planirao približiti koristeći nasljedni slučaj kao izgovor.

ČETVRTAK Halil, koji ne zna što bi s istinom koju je saznao, održi obećanje Aliju Fuatu i vrati se u Yürekovu slijepu ulicu. Ali ništa nije onako kako je ostavio. Jusuf je gotovo postao kopija svog djeda, a Seraj, koji ne smije ići na nastavu, zatvorena je kod kuće.

PETAK Zejnep, koja sazna da se Halil vratio kući, osjeća se prevarenom. Svi osim nje svjesni su njegova povratka. Drugo razočaranje doživljava kad sazna da je Ali Fuat povukao slučaj. Iako Zeynep kaže da su se pomirili, iznenada dolazi u Alijev Fuatov dom kako bi otkrila pravi razlog iznenadne odluke.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'CELEBRITY KLINIKA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl