Obavijesti

Show

Komentari 62

Evolucija stila: Od uštogljene Olive do sado-mazo kraljice...

Evolucija stila: Od uštogljene Olive do sado-mazo kraljice...
15

Severinin modni odabir je ponekad čedan, a ponekad provokativan. U svojoj dosadašnjoj karijeri puno je puta ’kiksala’ s odijevanjem, ali nekad je i oduševila naš modni žiri Nevena Ciganovića

VIDEO

Ako postoji hrvatska kraljica transformacija što se tiče stajlinga, onda je to definitivno pjevačica Severina, tvrdi naš modni žiri Neven Ciganović.

Kako kaže Neven, Severina (47) je u svojoj karijeri koketirala s raznim glazbenim stilovima, ali se poigravala i s imidžem, no uvijek se trudila ostati dosljedna u jednom, a to je seksepil. Iako nije ljubitelj svih njezinih modnih izdanja, kaže da je u većini slučajeva obarala s nogu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Koliko zvijezde zarađuju 01:03

Severina je “isfurala” razne frizure, a prirodno je brineta, što se Nevenu najviše sviđa.

- Nikako joj ne mogu oprostiti one jeftine sintetičke kineske šiške iz spota ‘Uno momento’ - kaže. 
Sevka se nije poigravala samo s frizurama i odjećom. 


- Očito je da se u jednom trenutku zaigrala s plastičnim operacijama, što nije nikad priznala, ali nije ni morala jer živimo u takvoj sredini gdje vam ljudi na ono što ste napravili dodaju još pet drugih stvari. Neke od njih, poput nosa i usta, nisu ispale baš najbolje, ali je, na svu sreću, to popravila, pa zato danas postoje njezine vjerne obožavateljice koje kod svojih kirurga traže upravo nos ili usta kakve ima ona - kaže Neven.

Kad se tek pojavila na sceni, Severina je izgledala drukčije. Imala je prirodniji look i manja usta, ali i širi nos.

- Već na početku karijere bila je itekako svjesna da ‘seks prodaje’ - kaže Neven pa se odijevala oskudno.

Severina nerijetko na glazbenim turnejama odijeva neobične modne kombinacije, ali nisu uvijek sve bile jednako briljantne. Njezin outfit na Žnjan sajam festu nije bio po Ciganovićevu ukusu.

- Bez previše truda. Samo lila haljinica i visoke čizme, koje jesu i dalje jedan, nazovimo to fetiš moment, uz ovu čednu ‘klajdu’ - rekao je Neven.

Modni kritičar najviše primjedbi imao je na kombinaciju koju je Severina nosila na dodjeli nagrada srpskog časopisa Hello 2012. godine na Belom Dvoru.

- To je ona haljina Matije Vuice koja je više otkrivala nego pokrivala i mislim da nikako nije bila primjerena mjestu. Ruku na srce, Severina je izgledala super, ali u takvom okruženju izgledala je kao da je mladi kraljević pozvao striptizetu da razveseli, odnosno uništi taj snobovski party - iskren je Neven. 


Kao i na posljednjoj turneji “Magic Tour”, Severina je i u sklopu turneje “Dobrodošao u klub” posebno pazila na kostime.

Na koncertu u Makedoniji 2013., kad je rasprodala Arenu “Boris Trajkovski”, puno je uložila u izgled.

- Moram priznati da je izgledala senzacionalno, puno bolje nego na ovoj zadnjoj turneji - rekao je Neven. Te godine je imala koncert i na Stradunu, kad je pokazala provokativan stajling, a usput se i na pozornici izvijala s plesačicom.

- Vrlo interesantno, pomalo ‘sado-mazo’ look u klinču s plesačicom - primijetio je Neven.


Ipak, dvije godine prije toga koncerta pjevačica je u Osijeku “kiksala”.

- Ne baš reprezentativno Sevkino izdanje. Malo previše svega, šljokice, sjajne čarape koje su veliko ‘ne’ u ovakvim minimalističkim kombinacijama - tvrdi Ciganović.


Osim što pažljivo bira odjevne “komade”, Severina vodi računa i o modnim dodacima.

- Severina na modnom događanju na koje je došla s krunom Dolce & Gabbana, koja u to vrijeme i nije bila baš neki hit dodatak, no mediji su više ‘brujali’ o cijeni krune nego o dojmu koji je Sevka ostavljala. Meni je to više nalikovalo da je htjela još jedanput potvrditi tko je prava kraljica hrvatske scene jer je u to vrijeme Jelena Rozga žarila i palila - rekao je stilist.

Jedan od upečatljivijih stajlinga bio je kad je nastupila na Hrvatskom radijskom festivalu u Opatiji 2009. godine.


- Kao što sam već rekao, uvijek se voljela poigravati i provocirati s ikonografijom. Tad je imala Majku Božju na majici, ali i dalje ne odustaje od seksepila - komentirao je Neven. Pjevačica je sredinom 2018. prošetala trgovačkim centrom u Zagrebu, a crveno-crna modna kombinacija svidjela se modnom kritičaru.

Zagreb: Severina u ambijentu Designer Outleta

- Ovo je meni jedno od njezinih boljih ‘fashion’ izdanja gdje je spojila nespojivo, odnosno lik atraktivne Bizetove španjolske plesačice Carmen i pomalo uštogljene neatraktivne Popajeve Olive - zaključio je Neven Ciganović.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

22:41
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba