Show

Komentari 46

Fani Čapalija posjetila kliniku u Splitu: Zanimaju je fileri za lice

Fani Čapalija posjetila kliniku u Splitu: Zanimaju je fileri za lice

Na eventu je bio i splitski chef Ivan Pažanin, koji je ondje nedavno bio na PRP tretmanu pomlađivanja kose vlastitom krvnom plazmom. Cijena tog zahvata je oko 7000 kuna

Najljepša Europljanka 1993. godine oduševljena je estetskim zahvatima koje nudi poliklinika u Splitu 'Make over' Miss Universe 2006. godine Biljane Mančić (35).

POGLEDAJTE VIDEO:

Fani Čapalija (45) zainteresirana je za hijaluronske filere koji bi osvježili njeno lice, kao i za 'vampirski face lifting', koji je proslavila Kim Kardashian, tretman pomlađivanja vlastitom krvnom plazmom.

Cijena hijaluronskih filera je oko 2500 kuna, a vampirskog 'face liftinga' 3000 kuna, s tim da je u mjesec dana potrebno napraviti tri tretmana. Fani je uživala na eventu u poliklinici u Splitu na kojem su se predstavljali noviteti u estetskoj kirurgiji.

Na eventu je bio i splitski chef Ivan Pažanin (36), koji je ondje nedavno bio na PRP tretmanu pomlađivanja kose vlastitom krvnom plazmom. Cijena tog zahvata je oko 7000 kuna.

Osim kulinarskim umijećem, splitski chef već godinama pozornost javnosti plijeni i atraktivnim izgledom. Miljenik žena povremeno se prepusti i rukama stručnjaka za ljepotu. 

Najčitaniji članci