Obavijesti

Show

Komentari 51

Fani Stipković: Otkazivala su mi tri organa, čudo je da sam živa, no sretna sam i imam dečka!

Fani Stipković: Otkazivala su mi tri organa, čudo je da sam živa, no sretna sam i imam dečka!
8

Nakon duge šutnje jedna od najpoznatijih hrvatskih showbiz novinarki iskreno progovara o svojem najtežem životnom periodu, ljubavi i mogućem povratku u Hrvatsku

VIDEO

Fani Stipković (39) bivša manekenka i televizijska novinarka s madridskom adresom otvoreno je progovorila o svom najtežem životnom periodu za Večernji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

Naime, Fani je u dobi od 22 godine dijagnosticirana Chronova bolest, a prije osam godina pretrpjela je i septički šok od trovanja hranom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Organi su mi bili počeli otkazivati, čudom sam se oporavila i ostala živa - kaže Fani kojoj su liječnici savjetovali da odustane od karijere, a posebno od intenzivnog vježbanja. 

No Fani je odlučila zanemariti preporuke. 

- Mislim da svatko najbolje poznaje sebe i ako dobro upoznate svoje tijelo i um, možete biti najbolji doktor, psiholog i prijatelj sam sebi, uz respekt prema medicini koju poštujem i koristim - priznaje Stipković.

Fani se tad odlučila za zdrav život i sad je, kaže, ne samo zdrava, već i sretna i zaljubljena. Premda ni jedna njezina veza nije bila javna, Korčulanka ne skriva da ju ova ispunjava. S dečkom, čije ime još ne otkriva, spojio ju je posao. 

Privatni fotoalbum

- Znam da ne govorim o tome koliko bi neki željeli, ali oduvijek sam bila rezervirana kad je riječ o mojem privatnom životu jer nisam htjela da me ljudi percipiraju kroz to - kaže i obećava kako će se i po tom pitranju otvoriti kad za to dođe vrijeme. 

O povratku u Hrvatsku odlučit će u doogovoru s dečkom, no ne skriva da joj nedostaju obitelj, prijatelji i naši običaji.

Fani Stipković uvrstili među najseksi novinarke u Europi
Fani Stipković uvrstili među najseksi novinarke u Europi

- Ima kriznih razdoblja kad mi dođe da se vratim u Hrvatsku. Ali kad sam dugo van Madrida, uhvati me jaka želja da se ondje vratim. U Madridu sam stvorila novi život, svoj dom, dosta toga se promijenilo, život mi je dobio novi zaokret. 

Madrid se sada, kaže novinarka, ipak prilagodio epidemiološkoj sitaciji. 

- Svi nosimo maske, ali ostalo funkcionira manje-više normalno. Ceste su pune ljudi, restorani, svi uživaju na terasama, teško je zaustaviti Španjolce ili im oduzeti kvalitetu života. 

Na kraju je Fani otkrila i svoju najveću inspiraciju - biti uzor i promijeniti nekome život. 

- To mi je veliki motiv, mislim uvijek na našu zemlju, obitelj i prijatelje, na žene, na ljude koji dolaze iz malih sredina i imaju velike snove i na one koji u ovom trenutku žele odustati - iskreno će Fani koja je dva puta bila proglašena najljepšom novinarkom Europe i jedina je žena u povijesti koja je postala članica Izvršnog odbora IFFHS-a. No što se njezina najvećeg uspjeha tiče, tvrdi da je to ipak postizanje unutarnjeg mira. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...