Show

Komentari 0

Fanovi Eurosonga bijesni zbog prodaje ulaznica: 'Web stranica vam je totalno sr*nje, užasno...'

Fanovi Eurosonga bijesni zbog prodaje ulaznica: 'Web stranica vam je totalno sr*nje, užasno...'

Zbog velikog porasta potražnje, stranica je 'pala'. Oni koji su se pokušali prijaviti susreli su se s porukom o pogrešci

'Ticketmaster', web stranica za kupovanje raznih ulaznica za događaje, u utorak se 'srušila' dok su obožavatelji Eurosonga pokušavali kupiti ulaznice za ovogodišnje natjecanje u Liverpoolu, kako navodi Daily Mail.

Mnogi su se oglasili na Twitteru jer su bijesni zbog toga, a stranicu su nazvali 'smećem'.

Tisuće obožavatelja pokušale su zgrabiti mjesta za glazbeni spektakl, ulaznice su krenule u prodaju od 12 sati, a stranica je pala zbog velikog porasta potražnje.

Oni koji su se pokušali prijaviti na web stranicu kako bi dobili ulaznice susreli su se s porukom o pogrešci, dok su drugi prijavili probleme prilikom pokušaja postavljanja računa.

Live Music Show - EURIVISION SONG CONTEST 2022 GRAND FINAL

Po običaju, razočarani obožavatelji Eurosonga izrazili su svoje nezadovoljstvo kroz mnogobrojne komentare, smiješne dosjetke i ‘memeove‘ na Twitteru.

 

- Iskreno sam impresioniran brojnim načinima na koje me Ticketmaster okrivljuje zbog toga što je njihova web stranica potpuno sr*nje - napisao je jedan i dodao kako je web stranica 'šala'.

- Zašto je Eurosong mislio da bi bilo dobro koristiti tu platformu? Ovo je moj ekran 10 minuta prije puštanja ulaznica u prodaju - dodao je drugi podijelivši fotografiju ekrana koji pokazuje grešku 505, odnosno, neosposobljenu stranicu preko koje bi se trebala obaviti kupnja ulaznica.

Obožavatelji su upozoreni da registriraju svoj račun na Ticketmasteru prije početka prodaje uživo, međutim mnogi su morali stalno ažurirati lozinku što ih je razbjesnilo.

Oni koji očajnički traže ulaznice za ovogodišnji spektakl tvrde da su ostali zaglavljeni u 'online čekaonicama'. Trebali su moći kupiti do četiri ulaznice u jednoj narudžbi za nastupe uživo i šest u jednoj narudžbi za pretpremijerne nastupe.

Podsjetimo, unatoč problemima pri prodaji ulaznica, Reuters je izvijestio kako su ulaznice za veliko finale natjecanja rasprodane za samo 36 minuta.

Najčitaniji članci