Show

Komentari 19

Fanovi ne vjeruju: Rogen otkrio novi detalj o filmu 'Sam u kući'

Fanovi ne vjeruju: Rogen otkrio novi detalj o filmu 'Sam u kući'

Iako je od izlaska omiljenog božićnog filma o Kevinu prošlo već 28 godina, neki detalji još uvijek iznenađuju obožavatelje. Izgleda kako stari film koji je Kevin gledao uopće ne postoji...

Kanadski glumac Seth Rogen (36) na Twitteru je objavio zanimljiv status i tako začudio svoje obožavatelje. Naime, glumac je tek nedavno otkrio nešto o filmu što ga je poprilično iznenadilo.

- Cijelo svoje djetinjstvo mislio sam da je film koji Kevin gleda u 'Sam u kući' zapravo starinski film - napisao je na svom Twitter profilu.

 

Naime, film koji Kevin gleda snimljen je isključivo za potrebe snimanja prvog i drugog nastavka 'Sam u kući', točnije snimljene su samo te dvije legendarne scene.

I dok se neki fanovi nisu mogli načuditi tome što glumac nije upoznat s time, još neki slavni priznali su da ni sami dosad nisu znali da nije riječ o starom filmu. Neki od njih su i glumci Elijah Wood (37) te Frankie Muniz (33).

 

Naime, Kevin u filmu koristi isječke iz navodnog filma 'Angels With Filthy Souls' kako bi se 'zezao' s negativcima Marvom i Harryjem, a u drugom nastavku sa zaposlenicima Plaza hotela.