Show

Komentari 28

Fanovi prozvali cajku: Skinula si previše kila, premršava si

Fanovi prozvali cajku: Skinula si previše kila, premršava si

Nakon provoda u Tajlandu, pjevačica je posjetila Maroko, a sa svojim pratiteljima tom je prilikom podijelila fotografiju na Instagramu. Pozirala je u kupaćem kostimu pa su se jasno vidjele njezine isklesane noge

Srpska folk pjevačica Ana Nikolić (41) u roku od četiri mjeseca smršavila je više od 35 kilograma. Nakon što se udebljala tokom trudnoće, pjevačica je mjesecima bila na strogoj dijeti i strogo je trenirala. Međutim, mišljenja oko njenog izgleda sada su podijeljena.

Nakon ludog provoda u Tajlandu, pjevačica je posjetila Maroko, a sa svojim pratiteljima tom je prilikom podijelila fotografiju na Instagramu. Pozirala je u kupaćem kostimu pa su se jasno vidjele njezine isklesane noge. Neki smatraju kako je pretjerala, dok drugi kažu da izgleda dobro.

'Ona je meni oduvijek bila najseksepilnija na estradi, ali je sad baš pretjerala', 'Dodaj koji kilogram', 'Fenomenalno, svaka čast', 'Trenutak si debela pa onda anoreksična, fuj' - neki su od komentara ispod fotografije. 

- Ani su se smučile prozivke da je debela! Zalogaje su joj brojali i pratitelji na društvenim mrežama, i mediji, pa i bliski ljudi. Pukao joj je film prije četiri mjeseca, kad me je pozvala i rekla: 'E dosta je bilo!'- rekla je Anina prijateljica za srpske medije te je dodala: 'Istog dana je pozvala i mamu Miljanu, koja ima svoju teretanu, i tražila da zajedno treniraju. Njezina majka joj je odmah napravila program vježbi'. Osim što je krenula intenzivno trenirati, cajka je morala promijeniti i prehranu.

U početku je na mnoge načine pokušavala skinuti višak kilograma, ali većina je bila bezuspješna. Mukotrpni i iscrpljujući treninzi tada joj nisu pomogli, a jedno od mogućih rješenja bila je liposukcija.

- Ana se teško nosi s viškom kilograma i još teže s komentarima na račun njenog fizičkog izgleda. Stare fotografije gotovo da i ne gleda. Ne može prihvatiti činjenicu da je od jedne od najzgodnijih i najatraktivnijih žena na našoj javnoj sceni došla u fazu neprepoznatljivosti - ispričao je tada Anin bliski prijatelj za srpske medije.

Na putu do mršavljenja nailazila je na mnoge probleme, a najveći problem predstavljala joj je psiha. Međutim, Ana je u svom naumu uspjela. Na društvenim je mrežama objavila fotografiju u kojoj pozira u donjem rublju te dokazala kako je uspjela vratiti zavidnu figuru.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

 

 

Najčitaniji članci