Obavijesti

Show

Komentari 27

Fanovi zatečeni: Meghan kupi kakicu svog psa pred palačom?

Fanovi zatečeni: Meghan kupi kakicu svog psa pred palačom?
10

Ubrzo su neki fanovi ustanovili da to nije Meghan na slici jer to nije njezin pas te da je to kriva adresa i nema zaštitara oko nje. Napali su novinarku Lisu Petrillo jer je izmislila priču

VIDEO

Tako nevjerojatno. Hodajući pokraj Kensingtonske palače zamijetili smo ovu predivnu ženu koja mi se učinila poznatom ispred mjesta gdje princ Harry i Meghan Markle žive. Meghan?! Njen pas je obavljao nuždu. Ona nije mogla biti slađa, napisala je novinarka Lisa Petrillo na društvenoj mreži. Istaknula je kako princeze također skupljaju pseću kakicu. 

Fanovi kraljevske obitelji su bili oduševljeni jer se Meghan Markle (37) ponaša poput 'običnih ljudi', iako se udala za princa Harryja (33) u svibnju. Petrillo je napisala kako je još u šoku i da je podragala psa vojvotkinje od Sussexa, a obožavatelji su komentirali da su ljubomorni na nju jer ju je srela u nesvakidašnjem izdanju. 

FILE PHOTO: Britain

No ubrzo su neki ustanovili da to nije Meghan na slici jer to nije njezin pas te da je to kriva adresa i nema zaštitara oko nje. Napali su Lisu jer je izmislila priču. Također, izvor iz kraljevske obitelji je za američki TMZ rekao kako to na fotografiji nije riječ o Meghan niti o njezinom psu. 

WellChild Awards - London

Princ Harry i Markle su posvojili crnoga labradora krajem prošlog mjeseca, a riječ je o bivšem psu za spašavanje. Kraljevski par je dao novom ljubimcu ime Oz

Vojvotkinja od Sussexa ima otprije ljubimca, bigla Guyja, koji je također bivši pas za spašavanje te je on stigao iz Toronta u London u studenom prošle godine. To je bilo nakon zaruka Meghan i Harryja. Oz i Guy žive sa supružnicima u Nottingham Cottage, kući koja se nalazi na imanju pokraj Kensingtonske palače. Usto, kad Harry i Meghan odlaze u svoj dom u Cotswolds na jugu Engleske vode i pse sa sobom. 

Markle je shrvalo što nije mogla u London povesti i drugog ljubimca Bogarta koji je isto bivši pas za spašavanje. Naime, on je prestar za putovanje avionom. 

- Jedan moj pas je ostao s bliskim prijateljima u Americi, a drugi, mali Guy je u Londonu i već je neko vrijeme sa mnom - rekla je Meghan prošle godine. 

Royal Armouries charity concert

VIDI OVO! Procurile gole fotke Kendall Jenner.

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Soraja ili Ava Karabatić?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...