Show

Komentari 1

Fanovi zbog poklona zaključili: Bieberu, oženjen si, a još misliš na bivšu djevojku Selenu Gomez

Fanovi zbog poklona zaključili: Bieberu, oženjen si, a još misliš na bivšu djevojku Selenu Gomez

Gosti koji su dobili taj poklon su podijelili fotografije na društvenim mrežama, a mnogi pratitelji su nakon toga počeli nagađati da je Bieber to posvetio Seleni

Pratitelji na društvenim mrežama su uvjereni da je pjevač Justin Bieber (29) na svojoj rođendanskoj proslavi poslao indirektnu poruku bivšoj djevojci, pjevačici Seleni Gomez (30).

POGLEDAJTE VIDEO:

Justin je nedavno proslavio 29. rođendan na kojoj je svima poklonio skupe upaljače s ugraviranim riječima: 'Zahvalan sam što nisam završio s onim što sam mislio da želim'.

Gosti koji su dobili taj poklon su podijelili fotografije na društvenim mrežama, a mnogi pratitelji su nakon toga počeli nagađati da je Bieber natpis s upaljača posvetio Seleni.

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

- Oženjen pet godina, a još nije zaboravio bivšu - napisao je jedan korisnik.

- Ovo je Hailey smislila - glasio je jedan od komentara.

- Odrasti, Justine, njoj je dobro bez tebe. Fokusiraj se na svoju vješticu - dodali su.

- Još ima tetovažu Selene na ruci - primijetio je pratitelj.

- Drago mi je da Selena nije završila s njim - poručili su mu na Twitteru.

Podsjetimo, Selena se oglasila nakon što su joj se na društvenim mrežama rugale, kako fanovi smatraju, Kendall (27) i Kylie Jenner (25) i Hailey Bieber (26).

80th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

- Hvala vam i sve vas mnogo volim. Duboko sam zahvalna za svakog od vas. Činite me nevjerojatno sretnom. Molim vas, budite ljubazniji i uzmite u obzir mentalno zdravlje drugih. Bila sam tužna i svima želim samo dobro - napisala je Selena u komentarima na TikToku.

Najčitaniji članci