Show

Komentari 93

Farmer Marijan izgubio živce i grubo izvrijeđao sve koji blate ženu Patty: Odje*i ku*vo stara!

Farmer Marijan izgubio živce i grubo izvrijeđao sve koji blate ženu Patty: Odje*i ku*vo stara!

Par je nakon vjenčanja otvorio Tik-Tok profil gdje s fanovima dijele trenutke svoje bračne sreće. No, neki njihovo iskazivanje ljubavi smatraju lažnim i pretjeranim, a Patty sponzorušom koja će ubrzo ostaviti Marijana

Marijan Cerovac (70) javnosti je poznat kao bogati farmer koji se nije odlučio ni za jednu kandidatkinju showa 'Ljubav je na selu', već je sve iznenadio tako što je otkrio da postoji druga djevojka imena Patty, Tajlanđanka koju je kasnije oženio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par je nakon vjenčanja otvorio Tik-Tok profil gdje redovito javnosti pokazuju svoju ljubav. No, ipak ne podržavaju svi njihovu vezu.

U novijoj objavi Patty gleda u prazno i sluša glazbu, odjednom se stvori Marijan koji joj poželi dobro jutro i počinje je ljubiti, Patty se nasmije i pritom mu pokaže kako snima. 

Neki njihovo iskazivanje ljubavi smatraju lažnim i pretjeranim, a Patty sponzorušom koja će ubrzo ostaviti Marijana.

- Vrati se ti svojoj djeci.Taj jadnik je naivan da ce mu srce puknuti kad ga napraviš budalom - komentirala je jedna korisnica, na što je Marijan uzvratio.

- Dođi da ti pokažem ku**o jedna stara si ne bi te je** s tuđim ku**em stara si ružna si idi si jeb** brata ako ti netko hoće onu prljavu i smrdljivu pi**u.

Jednog korisnika je svađa nasmijala pa je napisao Marijanu kako ne kuži da ga zaj**avaju.

- Znam da se zaj**avaju bolje bi im bilo da se sekiraju kako će prehraniti obitelj. Nemaju para pa hoće drugima zlo - odgovorio je Marijan.

Ostale korisnike je njihov video zabavio i mnogi su pitali je li Patty naučila hrvatski.

- Počela je učiti - odgovorio je Marijan.