Obavijesti

Show

Komentari 12

Farmer Matej: 'Kao dijete sam izgubio roditelje i bio u domu...'

Farmer Matej: 'Kao dijete sam izgubio roditelje i bio u domu...'
9

Zapravo uopće nemam straha iako slično iskustvo nisam nikad prije proživio, rekao je Matej Margarin o sudjelovanju u showu 'Farma'

VIDEO

Nisam u početku imao punu podršku od obitelji, podržavali su me svi moji prijatelji, ali ipak obitelj će mi najviše tamo nedostajati, ispričao je Matej Margarin (22) za Dnevnik.hr prije ulaska u show 'Farma'. Natjecatelj iz mjesta Poznanovec u Hrvatskom zagorju je imao teško djetinjstvo ostavši bez roditelja nakon čega je mijenjao udomiteljske obitelji i domove za nezbrinutu djecu, a onda je napokon dobio svoje posvojitelje. 

- Izgubio sam roditelje, nakon čega sam bio u par udomiteljskih obitelji i u domu, nakon čega sam se vratio u Zagorje gdje me posvojila jedna dobra obitelj - ispričao je Matej. Dodao je kako su ga oni naučili kako zapravo živjeti i raditi na farmi na kojoj živi. 

- Sretan sam u životu i ništa mi ne fali - istaknuo je farmer. Mateja je u show prijavila sestra njegovog najboljeg prijatelja, a prije odlaska na 'Farmu' rekao je kako misli da je život u izolaciji lagan. Dodao je kako bi mu najteže palo u showu da se ne uklopi u društvo. 

- Neće mi to predstavljati nikakav problem. Upoznat ću samog sebe bolje - ispričao je natjecatelj. Matej sebe opisuje kao društvenu osobu, voli svirati gitaru i borilačke vještine te plesati breakdance. Također se smatra čovjekom od povjerenja, dobrim, sposobnim i jakim. Kaže kako se ne boji ničeg i uvijek je spreman na izazove, a sretnim ga čine obitelj i društvo. 

- Zapravo uopće nemam straha iako slično iskustvo nisam nikad prije proživio - rekao je za sudjelovanje u showu. Matej inače živi na farmi, pa ima puno iskustva s takvim načinom života, a tvrdi da od drveta može napraviti bilo koju nastambu za životinje jer po struci je tesar. 

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Dalibor Petko ili Nives Celzijus?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...