Show

Komentari 16

Farmer Željko: 'U sretnoj sam vezi, ali djevojka nije iz showa'

Farmer Željko: 'U sretnoj sam vezi, ali djevojka nije iz showa'

Emisija je indirektno zaslužna za to, ali ne bih otkrivao previše detalja. Drago mi je što sam sudjelovao u emisiji, bilo mi je to jedno lijepo iskustvo kroz koje sam stekao nove prijatelje, rekao je Željko

Mogu reći da sam u sretnoj vezi već neko vrijeme, ali nije riječ o nijednoj kandidatkinji koju ste gledali na TV-u - otkrio je za RTL farmer Željko Bilić, donedavni kandidat 10. sezone showa 'Ljubav je na selu'.

- Emisija je indirektno zaslužna za to, ali ne bih otkrivao previše detalja. Drago mi je što sam sudjelovao u emisiji, bilo mi je to jedno lijepo iskustvo kroz koje sam stekao nove prijatelje - dodao je farmer koji je najprije izabrao svoju zlatnu djevojku Jacqueline Kale (49)., ali se kasnije očito predomislio.

RTL/Screenshot

Naime, u velikom finalu showa, Željko je pred svima priznao da je nakon snimanja posjetio drugu djevojku, Maju Lenu Švaljug (22) koja je i sama otkrila da je ponovno bila kod njega u Istri.

S obzirom na to da se tijekom sezone na društvenim mrežama često postavljalo pitanje je li možda ipak zapravo zaljubljen u Maju Lenu te ima li nešto više između njih, Željko sve i dalje negira.

- Maja Lena i ja smo jako dobri prijatelji, kao što sam dobar prijatelj i sa Jacqueline i ostalim djevojkama. Sad ćemo se na proljeće svi okupiti, s drugim kandidatkinjama i farmerima - otkrio je farmer za RTL koji je u emisiji nekoliko puta priznao da voli 'mlađe djevojke', a na kraju se odlučio za najstariju.

RTL

Ipak, Maja Lena na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke fotografije sa Željkom, na kojima se može vidjeti koliko su ona i njezin bivši farmer zapravo ostali bliski. 

Na njezinom Facebook profilu čak i piše da je u vezi, pa su zbog toga pojedini njezini pratitelji odmah zaključili da se radi o vezi s farmerom Željkom. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

 

Najčitaniji članci