Obavijesti

Show

Komentari 26

Farmeri su ostali bez kave i duhana: "Sami smo si krivi"

Farmeri su ostali bez kave i duhana: "Sami smo si krivi"
3

NEMA LUKSUZA Na Sajam je Gazda Aldo poveo Annu i Blaženku te su ukupno zaradili 43 dukata, a pomoglo im je i to što su imali dukate iz Josipove ostavštine

VIDEO

Kako su si ovoga tjedna farmeri uzeli godišnji odmor te nisu zaslužili zeleni certifikat, na Sajmu su kod prodaje svojih proizvoda koje su donijeli, naišli na poteškoće. Cijene su ovoga puta bile podignute, no uslijedio je i šok kada u ponudi nije bio omiljeni im luksuz, odnosno duhan i kava. 

- Naravno da smo si sami krivi za to što nam se desilo. Ne znam kako su drugi zamišljali takvu situaciju, a ja sam mislila da bi moglo biti ovako - komentirala je Anna.

Na Sajam je Gazda Aldo poveo Annu i Blaženku te su ukupno zaradili 43 dukata, a pomoglo im je i to što su imali dukate iz Josipove ostavštine. 

- Naravno, tvoji se proizvodi ne mogu prodavati kao da imaš certifikat. Sreća u nesreći, Josip je ostavio nešto dukata za životinje - kazala je Blaženka.

Iako su znali da im ovaj Sajam neće biti uspješan, farmeri su na kraju bili zadovoljni s donesenom hranom, dok je Miriam kazala kako smatra da su donijeli nepotrebnu hranu na farmu te da su se mogli vratiti s više dukata. 

- Ja sam sretan što sam mogao donijeti 33 dukata svim prijateljima - kazao je Aldo koji je farmerima podijelio po šest dukata, a sebi ostavio samo tri. 

- Ja sam uvjerena da je Aldo to napravio iz nekih plemenitih razloga - smatra Miriam.

Ostatak dana farmeri su proveli u druženju te u uvježbavanju predstave. 

- Više sam nego zadovoljan kako su se farmeri, a sada i glumci, uživjeli u uloge. Aldo ima glas koji je vrhunski, svi se smijemo kada ga čujemo, Ivica je pravo dobar zloćko - zadovoljan je bio redatelj Ivan.

Farmeri ugostili mališane na farmi i izveli im lutkarsku predstavu

Ovoga tjedna farmeri su imali za zadatak pripremiti lutakrsku predsatvu za djecu koja će ih doći na farmu gledati. Ivan se uhvatio redateljske palice i nakon par dana pisanja scenarija, osmislio je zanimljivu i atraktivnu priču o Pinocchiju.

- Ja sam se trudio da bude i ritmično i dinamično i zabavno. Sasvim sam zadovoljan. Najviše mi se sviđa to što su se farmeri baš potrudili oko izrade lutki i scenografije. Ono što sam primijetio je da nas je to sve još više povezalo. Sjedili smo zajedno i zabavljali se. Sad bi baš mogao reći da osjećam jednu povezanost, pa čak i obitelj - kazao je Ivan.

Budući da nitko od farmera nije do sada imao nikakvog glumačkog iskustva, ovo je za njih bio veliki izazov u kojem su, kažu, jako uživali, ali i priznali kako su imali malu tremu. 

- Stvarno sam imala tremu kao da imam predstavu u HNK! Bilo nas je malo strah na što će to ličiti - Blaženka će iskreno.

Djeca su bila oduševljena predstavom, a nakon što je predstava zavšila, farmeri su ih poveli u obilazak imanja. 

- Nisam ih zamišljala da su tako šaljivi, a sad su se baš iskazali - rekla je jedna djevojčica.

- Mislim da su klinici bili uzbuđeni, samim tim što su došli na farmu. Ono što su gledali jučer na televiziji, danas su to vidjeli - zadovoljno će Ivica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'
OGLASIO SE

Severina odgovorila svećeniku, on joj uzvratio: 'Izvrijeđala me'

Tomislav se na društvenim mrežama oglasio nekoliko sati nakon Severinine objave

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno
NEZADOVOLJNI SU

Službena stranica Eurosonga je objavila video o Nemi: Fanovi u komentarima pišu samo jedno

Joost Klein na Eurosongu je trebao predstavljati Nizozemsku s pjesmom  'Europapa', ali je diskvalificiran uoči finala. Fanovi glazbenog natjecanja smatraju da je to bilo neopravdano
Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'
NOVA SEZONA

Ivo je zbog 'Ljubav je na selu' letio do Čilea, a sada on bira: 'Malo su se promijenile uloge'

Ivo je bio kod farmerice Darinke Ljubice Goravice Green koja ga je na kraju i odabrala za odlazak na romantično putovanje. Ipak, ljubavne iskrice među njima nisu se rodile