Obavijesti

Show

Komentari 44

Fatalna Luciana Morad i dalje besramno iskorištava Jaggera

Fatalna Luciana Morad i dalje besramno iskorištava Jaggera
1

Jaggerova bivša djevojka Jerry Hall u dobrim je odnosima s Mickovom prvom suprugom Biancom i bivšom ljubavnicom Marsha Hunt. Takav odnos definitivno nema s Lucianom

VIDEO

Jerry Hall ostavila je Micka Jaggera kada je Luciana Gimenez Morad s njim ostala trudna. Danas najmlađe Jaggerovo dijete, sin Lucas ima 16 godina,  a Luciana, koja je bila manekenka i dalje besramno iskorištava pjevača, iako već dugo nije s njim.

Bivša Jaggerova partnerica Jerry Hall u dobrim je odnosima s njegovom prvom suprugom Biancom Jagger i bivšom ljubavnicom Marshom Hunt, čak ih poziva i na svoje zabave. Takvu vrstu ženske solidarnosti definitivno nema s Lucianom koju su svjetski mediji nazvali 'rasturačicom brakova'.

Kako je sve počelo

Luciana Gimenez Morad je žena koja je uništila vezu Micka i Jerry. Posljednja kap je 1998. godine bila vijesti da je Jagger napravio dijete brazilskoj manekenki. Jerry ga je ostavila.

Pixsell

Ispostavilo se da se Mickova afera s Lucianom odvijala osam mjeseci po hotelima širom svijeta i to iza leđa njegove partnerice. Ni 16 godina kasnije, Jerry joj nije oprostila.

Gdje je fatalna Luciana danas?

The Rolling Stones trenutno su na turneji po Južnoj Americi, a brineta je to dobro iskoristila. Uvjerila je Micka da odsviraju jedan set u privatnoj školi koju pohađa Lucas. Dogovorila je i intervju na brazilskoj televiziji, a ona je bila voditeljica. Nosila je čipkastu haljinu u stilu negližea.

Luciana, koja će uskoro napuniti 47 godina, vodi jedan glazbeni show na brazilskoj televiziji i okružena je luksuzom. Živi u Sao Paolu sa svojim bogatim suprugom, i gle čuda - on je njen šef na televiziji i plaća joj 607.000 eura godišnje. 

 

#freedomtower #nyc

A photo posted by Luciana Gimenez (@lucianagimenez) on

Njih dvoje imaju i kuću od tri milijuna dolara u New Yorku, kao i vilu na jednom brazilskom otoku. Luciana u 47. ima figuru 20-godišnjakinje, a njen muž kaže da ona živi od zraka, zelene salate i stiropora.

Njena priča je tužan dokaz da se danas slava može dostići bez ikakvog talenta ili znanja. Potrebna je samo velika doza besramnosti.

'Dobijem svakog muškarca kojeg poželim'

Luciana Gimenez Morad rođena je u Sao Paolu. Majka joj je bila glumica, a otac libanonski biznismen i vlasnik noćnih klubova. Kada su joj se roditelji razveli, majka počinje snimati meke porniće, a Lucianu šalje u školu u sklopu samostana u Riju. Visoka i mršava, dobila je nadimak Roda, a već u 13. su je vrbovale modne agencije. Dok se probijala u svijetu modelinga, njena majka je počela raditi kao PR za neke noćne klubove. U tim klubovima njena kćer je razvila sklonost prema bogatim i poznatim muškarcima.

Među njima su bili Rod Stewart i Jean-Claude Van Damme. Mick Jagger, jedan od najbogatijih na svijetu, došao je kao šlag na tortu.

U travnju 1998. Luciani se ukazala prilika kada su Stonesi svirali u Riju, a ona je bila na after partyju. Definitivno joj nije manjkalo samopouzdanja. 

 

#nycnightlife #gimeneztravels #nyc ❤️❤️🎈🎈🗽🗽🗽🗽🗽🗽🗽🗽

A photo posted by Luciana Gimenez (@lucianagimenez) on

- Kada se sredim, ja sam prelijepa i privlačim veliku pažnju. Nemam nikakav problem da dobijem muškarca kojeg želim - rekla je jednom.

Kolumnist u jednom brazilskom tabloidu je tada pisao da je Jagger nestao u vrtu na pola sata, a kada se vratio rekao je da je 'meditirao'.

Luciana je narednih nekoliko mjeseci letjela po svijetu da bi se u tajnosti, u njemačkim, grčkim i engleskim hotelima viđala s Jaggerom. Za trudnoću je saznala dok je s Mickom ljetovala na jednom grčkom otoku. Lucas se rodio u proljeće 1999. i do ljeta, DNK test je pokazao da je Jaggerov sin.

 

Como o tempo passa... @lucasjagger te amo

A photo posted by Luciana Gimenez (@lucianagimenez) on

Postignut je financijski dogovor. Mjesečno je dobivala 13.000 eura i preselila se u kuću sa četiri spavaće sobe i bazenom u Sao Paolu. Zabranjeno joj je da javno govori o njihovom dogovoru.

Lucas pohađa britansku školu u Sao Paolu da bi savršeno govorio engleski i ostao blizak sa ocem i obitelji

Udala se za bogataša, a spavaju u odvojenim sobama

U međuvremenu, Luciana je bacila oko na Marcela de Carvalho Fragalija, vlasnika i potpredsjednika televizije Rede. On je deset godina stariji od nje. Milijunaš koji obožava jahte i brze automobile također je bio u braku kada je upoznao Lucianu. S prvom ženom ima troje djece, a 2006. vjenčao se s Lucianom.

 

Out and about #gimeneztravels #nyc 😂🗽❤️🎈

A photo posted by Luciana Gimenez (@lucianagimenez) on

- Kada smo se vjenčali, ona je predložila da svatko ima zasebnu spavaću sobu. Mrzio sam to. Kad ste vidjeli da se netko vjenča i onda spava u odvojenim sobama - otkrio je Marcelo.

Što Luciana želi, to Luciana dobije. Tako je u svoju zasebnu sobu stavila ogroman krevet s baldahinom, ima posebnu prostoriju za šminkanje, ormar veličine omanjeg stana, teretanu i kupaonicu. Usprkos odvojenim sobama, par je 2011. dobio prvo dijete- sina Lorenza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin