Obavijesti

Show

Komentari 20

Fatalna Victoria: Zbog nje su Rusi izašli iz zadimljenih krčmi

Fatalna Victoria: Zbog nje su Rusi izašli iz zadimljenih krčmi
11

BILA META ZAFRKANCIJE Na studiju poslovne administracije muški kolege zafrkavali su je jer je plavuša, a sad, kad je sretnu, spuštaju glave jer je uspješnija i zaposlenija od njih

VIDEO

Svaki dan 24sata predstavljat će vam po jednu ljepoticu iz gradova domaćina Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Iako je, odrastajući u Rostovu na Donu, svestrana Victoria Lopyreva (34) prstiće vježbala u školi klavira, danas ih najčešće koristi za držanje mikrofona. Na studiju poslovne administracije muški kolege zafrkavali su je jer je plavuša, a sad, kad je sretnu, spuštaju glave jer je uspješnija i zaposlenija od njih.

Iako je stekla diplomu, shvatila je kako je poslovna birokracija za nju monotona. Postala je manekenka, glumica, a na kraju i televizijska voditeljica. Pohotni i žedni Rusi zadimljene su krčme zamijenili buržujskim salonima kako bi uživali u društvu jedne od svojih najprovokativnijih sunarodnjakinja.

Čak ni najčvršći muškarci ne kriju da su pustili suzu kad je Victoria najavila da više neće voditi svoju kultnu noćnu emisiju. Strastvena obožavateljica nogometa ponosna je ambasadorica Svjetskog prvenstva.

Iako je muškarca svog života pronašla na terenu, navijači joj s tribina često dobacuju da su joj se spremni u potpunosti posvetiti. Dečke samo moli da prestanu s lošim forama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije