Obavijesti

Show

Komentari 63

'Htio sam slikom lažne svadbe smanjiti interes žena za mene'

'Htio sam slikom lažne svadbe smanjiti interes žena za mene'
5

Napravili smo stvarno odlične i vjerne slike mog vjenčanja. Imao sam predivnu suprugu, odlično odijelo, super konje i kočiju, i sve je bilo baš onako kako će jednoga dana biti i moji svatovi, kaže Jovan

VIDEO

Iako je deseta sezona showa 'Ljubav je na selu' već odavno završila, Slavoncu Jovanu Karapandži (31), koji je mnogim damama u realityju zapeo za oko, još uvijek stižu privatne poruke velikog broja žena iz Hrvatske i inozemstva koje bi se s njim družile. Jedno je vrijeme imao i ozbiljnih problema kako bi se od njih obranio jer su mu znale i, kako kaže, nepozvane doći u njegovo selo, Mlaku Antinsku, želeći ga osobno upoznati. Da bi tome donekle stao na kraj, jer je od žena već pomalo i umoran, Jovan se domislio malom 'triku'.

Uz pomoć prijatelja Danijela Živkovića iz Osijeka, koji inače fotografira vjenčanja, odlučili su snimiti Jovanov vjenčani fotosession i u javnost pustiti informaciju da se najpoželjniji neženja iz showa 'Ljubav je na selu' konačno oženio.

- Napravili smo stvarno odlične i vjerne fotografije mog vjenčanja. Imao sam predivnu suprugu, odlično odijelo, super konje i kočiju, i sve je bilo baš onako kako će jednoga dana biti i moji svatovi. Nadao sam se da ćemo objavom tih fotki smanjiti interes žena za moj profil no, to se baš i nije dogodilo. Odreagirale su baš suprotno. Što je najgore, počele su vrijeđati moju partnericu s fotografija iako ona, jadna, nije ni kriva ni dužna - smijući se kaže Jovan kojega smo zatekli u staji s konjima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli jovan karapandza (@jovankarapandza)

Upravo su konji i životinje na njegovoj farmi Jovanu najveće zadovoljstvo zbog kojega, kaže, nikada ne bi otišao iz Hrvatske, kao što je učinila većina njegovih prijatelja iz sela.

- Zapravo sam u selu jedino ja ostao momak i neženja, svi drugi su se poženili i otišli ili odselili u Irsku ili Njemačku. Ja ne želim. Volim svoje malo selo samo, eto, nema baš žena i cura pa ih moram tražiti na druge načine - kaže Jovan koji se upravo zbog toga i prijavio u show 'Ljubav je na selu'.

Pokretanje videa...

01:52

- Nije da sam se doista nadao da ću u showu upoznati ljubav svog života i partnericu, ali sam pomislio da nema ništa loše u tome pokušati, malo se zabaviti, vidjeti što bi bilo kad bi bilo. I ne žalim. Bilo je stvarno jedinstveno iskustvo - kaže Jovan dodajući kako u životu ipak traži pravu ljubav i nema nikakvu namjeru oženiti se 'na silu'.

- Jednom kada se budem ženio moji svatovi biti će pravi slavonski. Imat će jako puno gostiju, jer mi je obitelj velika, trajat će dva-tri dana, jer tako do bude kod nas u selu, biti će dvije vrste glazbe, puno hrane i pića, i moja će se buduća supruga sa mnom voziti u konjskoj zapregi koju će voditi moji konji. Jedino mislim da se neću oženiti u slavonskoj nošnji nego u odijelu jer, vidiš kako mi dobro stoji odijelo - smijući se kaže veseli Jovan i ozbiljno dodaje kako mu na svadbi može svirati svakakva glazba, samo ne jazz i techno. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'