Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Lille se razgolitila u Vodicama, a Alya na bini pokazala previše

Alya je zabavljala publiku, a njezina haljina s velikim prorezom pokazala je prvim redovima sve. Lidija Bačić otpjevala je 'Muške suze', a voditelj Petko 'ižicao' ju je na pozornici poljubac

Foto: PIXSELL/24sata
31 komentara

Nakon što su sinoć Severina (47) i Andrea Šušnjara (32) 'zapalile' Vodice na 11. izdanju CMC festivala, večeras publiku zabavlja 40 izvođača. Cijeli program vode Dalibor Petko i Edina Radišić. Prvi su na pozornicu stali Jasmin Stavros (64), Mladen Grdović (60) i Zlatko Pejaković (68) poznatiji kao Tri mušketira' s pjesmom 'Stani srce ludo stani'. 

Foto: 24sata/24sata

Na festivalu nastupio je glazbeni par Ivan Zak (40) i Majda Šušelj Tara (39) te su predstavili pjesmu 'Naj, Naj'. Tara je imala zelenu haljinu s dubokim prorezom. 

Foto: 24sata/24sata

Slovenska pjevačica Alya (36) pjevala je pjesmu 'Sedam dana na moru'. Energično je zabavljala publiku, a njezina modna kombinacija nije joj izašla u susret. Dok je skakala po pozornici, suknja s velikim prorezom nezgodno se pomaknula. 

Foto: 24sata/24sata

Andreju Šušnjaru (32) publika je imala priliku čuti još na jučerašnjem koncertu. Time je ona jedina pjevačica koja je publiku uveselila dva dana za redom. Grupa Magazin na CMC festivalu nastupa od samog početka, a za ovogodišnji odabrali su 'Lozinka za sreću'. I ona se povukla trendom 'proreza na haljini'. 

Foto: 24sata/24sata

Pravu ljetnu atmosferu na pozornicu u Vodicama donijeli su Berny, Taz Soldo i DJ Suvy s pjesmom 'Aj' ća'. Kao dodatnu opremu ponijeli su luftiće za plažu, a banana je bila pri ruci ukoliko ogladne prilikom izvođenja. Bacili su majicu s natpisom njihove pjesme u publiku.

Foto: 24sata/24sata

Poslije njih nastupila je voditeljica Vjekoslava Bach (53) po prvi put s pjesmom 'I da sa mnom ostariš', a na violini pored nje zasvirao je glazbenik Mario Rucner.

Foto: 24sata/24sata

Vjekoslava je odabrala zavodljivu kombinaciju koja je istaknula njezine grudi. 

Foto: 24sata/24sata

Nakon Vjekoslave uslijedila je Cecilija koja se predstavila s pjesmom 'Mangup'. 

Foto: 24sata/24sata

Mejašima je pjesmu 'Blago nama (budalama)' napisao glazbenik Denis Dumančić. 

Foto: 24sata/24sata

S ljubavnom baladom 'Prva i posljednja' predstavila se mlada Dorotea Dumenčić. Za CMC festival odabrala je crvenu, elegantnu haljinu. 

Foto: 24sata/24sata

Klapa Puntamika otpjevala je pjesmu 'Noć punog miseca', a nakon njih nastupila je kćer legendarnog pjevača Mate Miše Kovača (77) Ivana (41). Publici je zapjevala novi singl 'Za mene'.

Foto: 24sata/24sata

Begini i Ljubavnici predstavili su se s pjesmom 'Svi smo mi lole'. 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon njih publiku su zabavili i rasplesali Koktelsi s pjesmom 'Mi imamo band'. 

Foto: 24sata/24sata

Domenica Žuvela (26) zapjevala je novi singl 'Ne vidim, ne čujem', a još je sinoć plesala na koncertu Severine i Magazina te mobilnim telefonom bilježila drage joj pjesme. Domenica je odjenula kratku, srebrnu haljinu. 

Foto: 24sata/24sata

Meri Andraković (18) izvodila je pjesmu 'Za malo ljubavi', a čini se da modni ukus dijeli s kolegicom Domenicom budući da su imale gotovo iste haljine. Nakon Meri nastupila je Slovenka Nina Donelli (21) s Tarapana Bandom. Naziv njihove pjesme je 'Genijalno'.

Zlatko Pejaković ponovno se popeo na pozornicu i zapjevao pjesmu 'Nema čega nema'. Velike ovacije publike izazvala je Opća Opasnost izvodeći pjesmu 'Karta do prošlosti'. 

Foto: 24sata/24sata

Jasmin Stavros, poput Pejakovića, ponovno je nastupio. Otpjevao je pjesmu 'Na planini'. 

Foto: 24sata/24sata

Neda Ukraden (68) publiku u Vodicama zabavila je uz pjesmu 'Najteže je kad se rastaje', a nakon njega na pozornicu se još jednom popeo Mladen Grdović i otpjevao pjesmu 'Najdraža moja'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Lidija Bačić (33) otpjevala je 'Muške suze', a odjenula je usku, provokativnu haljinu. Voditelj Petko 'ižicao' ju je na pozornici poljubac te ju prozvao 'najopasnijom'.

Foto: 24sata/24sata

Mlada glazbenica Mia Dimšić dobila je nagradu za najizvođeniju pjesmu.

Foto: 24sata/24sata

Alen Islamović (61) i Enela otpjevali su pjesmu 'Nije mi dobro', a potom je na pozornicu izašao Željko Bebek (73) i pjevao 'Sto sam dana pio'.

Foto: 24sata/24sata

Posljednji nastupio je Dražen Zečić (51) s pjesmom 'Sve zbog nje'.

Tema: Muzika

Message