Obavijesti

Show

Komentari 31

Lille se razgolitila u Vodicama, a Alya na bini pokazala previše

Lille se razgolitila u Vodicama, a Alya na bini pokazala previše
58

Alya je zabavljala publiku, a njezina haljina s velikim prorezom pokazala je prvim redovima sve. Lidija Bačić otpjevala je 'Muške suze', a voditelj Petko 'ižicao' ju je na pozornici poljubac

VIDEO

Nakon što su sinoć Severina (47) i Andrea Šušnjara (32) 'zapalile' Vodice na 11. izdanju CMC festivala, večeras publiku zabavlja 40 izvođača. Cijeli program vode Dalibor Petko i Edina Radišić. Prvi su na pozornicu stali Jasmin Stavros (64), Mladen Grdović (60) i Zlatko Pejaković (68) poznatiji kao Tri mušketira' s pjesmom 'Stani srce ludo stani'. 

Na festivalu nastupio je glazbeni par Ivan Zak (40) i Majda Šušelj Tara (39) te su predstavili pjesmu 'Naj, Naj'. Tara je imala zelenu haljinu s dubokim prorezom. 

Slovenska pjevačica Alya (36) pjevala je pjesmu 'Sedam dana na moru'. Energično je zabavljala publiku, a njezina modna kombinacija nije joj izašla u susret. Dok je skakala po pozornici, suknja s velikim prorezom nezgodno se pomaknula. 

Andreju Šušnjaru (32) publika je imala priliku čuti još na jučerašnjem koncertu. Time je ona jedina pjevačica koja je publiku uveselila dva dana za redom. Grupa Magazin na CMC festivalu nastupa od samog početka, a za ovogodišnji odabrali su 'Lozinka za sreću'. I ona se povukla trendom 'proreza na haljini'. 

Pravu ljetnu atmosferu na pozornicu u Vodicama donijeli su Berny, Taz Soldo i DJ Suvy s pjesmom 'Aj' ća'. Kao dodatnu opremu ponijeli su luftiće za plažu, a banana je bila pri ruci ukoliko ogladne prilikom izvođenja. Bacili su majicu s natpisom njihove pjesme u publiku.

Poslije njih nastupila je voditeljica Vjekoslava Bach (53) po prvi put s pjesmom 'I da sa mnom ostariš', a na violini pored nje zasvirao je glazbenik Mario Rucner.

Vjekoslava je odabrala zavodljivu kombinaciju koja je istaknula njezine grudi. 

Nakon Vjekoslave uslijedila je Cecilija koja se predstavila s pjesmom 'Mangup'. 

Mejašima je pjesmu 'Blago nama (budalama)' napisao glazbenik Denis Dumančić. 

S ljubavnom baladom 'Prva i posljednja' predstavila se mlada Dorotea Dumenčić. Za CMC festival odabrala je crvenu, elegantnu haljinu. 

Klapa Puntamika otpjevala je pjesmu 'Noć punog miseca', a nakon njih nastupila je kćer legendarnog pjevača Mate Miše Kovača (77) Ivana (41). Publici je zapjevala novi singl 'Za mene'.

Begini i Ljubavnici predstavili su se s pjesmom 'Svi smo mi lole'. 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

Nakon njih publiku su zabavili i rasplesali Koktelsi s pjesmom 'Mi imamo band'. 

Domenica Žuvela (26) zapjevala je novi singl 'Ne vidim, ne čujem', a još je sinoć plesala na koncertu Severine i Magazina te mobilnim telefonom bilježila drage joj pjesme. Domenica je odjenula kratku, srebrnu haljinu. 

Meri Andraković (18) izvodila je pjesmu 'Za malo ljubavi', a čini se da modni ukus dijeli s kolegicom Domenicom budući da su imale gotovo iste haljine. Nakon Meri nastupila je Slovenka Nina Donelli (21) s Tarapana Bandom. Naziv njihove pjesme je 'Genijalno'.

Zlatko Pejaković ponovno se popeo na pozornicu i zapjevao pjesmu 'Nema čega nema'. Velike ovacije publike izazvala je Opća Opasnost izvodeći pjesmu 'Karta do prošlosti'. 

Jasmin Stavros, poput Pejakovića, ponovno je nastupio. Otpjevao je pjesmu 'Na planini'. 

Neda Ukraden (68) publiku u Vodicama zabavila je uz pjesmu 'Najteže je kad se rastaje', a nakon njega na pozornicu se još jednom popeo Mladen Grdović i otpjevao pjesmu 'Najdraža moja'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

Lidija Bačić (33) otpjevala je 'Muške suze', a odjenula je usku, provokativnu haljinu. Voditelj Petko 'ižicao' ju je na pozornici poljubac te ju prozvao 'najopasnijom'.

Mlada glazbenica Mia Dimšić dobila je nagradu za najizvođeniju pjesmu.

Alen Islamović (61) i Enela otpjevali su pjesmu 'Nije mi dobro', a potom je na pozornicu izašao Željko Bebek (73) i pjevao 'Sto sam dana pio'.

Posljednji nastupio je Dražen Zečić (51) s pjesmom 'Sve zbog nje'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac