Show

Komentari 1

Filip Dizdar pokrenuo školu video produkcije u Zagrebu

Filip Dizdar pokrenuo školu video produkcije u Zagrebu

U današnje vrijeme od video producenta, režisera, montažera, snimatelja i ostalih uloga unutar produkcije se očekuje poznavanje svih aspekata posla, kaže Dizdar

Kako i sam u svojoj režiji broji preko 60 video spotova za najveće glazbene zvijezde iz regije, Filip Dizdar je udružio snage s vodećim imenima Hrvatske video produkcije što je rezultiralo osnivanjem „Video production program“ škole. Za sve one koje zanima režija, snimanje, montaža, produkcija ili sve funkcije unutar jedne produkcije ovaj program bit će pravo rješenje.

- Pokrenuo sam školu jer ništa slično ne postoji trenutno u Hrvatskoj iako je sve veći broj video entuzijasta. Dok sam se s partnerima škole i samom MPA akademijom dogovarao oko programa, glavna misao nam je bila praksa te da naši polaznici sve što nauče mogu odmah i isprobati iz prve ruke jer smatramo da se tako najbrže usvaja željeno znanje. U današnje vrijeme od video producenta, režisera, montažera, snimatelja i ostalih uloga unutar produkcije često se očekuje poznavanje svih aspekata posla. Iz razloga kako bi bolje funkcionirali u timu ili dobili znanje da sami možete cijeli projekt dovesti od ideje do konačnog proizvoda. Također, cjelokupno vam znanje posla pomaže da bolje razumijete određene elemente kako posla tako i same umjetnosti video produkcije, te tako odaberete svoj prepoznatljivi stil rada i naravno rezultata – otkriva Filip Dizdar razloge pokretanja nove škole. 

Polaznici će imati priliku svo stečeno znanje isprobati i u praksi, radit će se na raznim projektima a finale programa biti će potpuna produkcija glazbenog spota za jednu od hrvatskih glazbenih zvijezda. Sav snimljeni materijal kao i zasluge pripasti će polaznicima te će ih imati pravo dalje koristiti za svoj portfolio i buduće poslove.

Da polaznici budu dobro potkovani kako opremom tako i studijima za snimanje pobrinut će se partneri programa. Alfa Film će sa svojim vrhunski opremljenim studijima pružiti profesionalne uvjete rada, a SENNA čiji su kranovi i oprema osvojili razna natjecanja i nagrade također će vam pružiti priliku da iskušate kako izgleda kad kročite u svijet profesionalne video produkcije. Ekipa iz Abrakadabra produkcije pokazat će vam kako izgleda snimanje iz zraka, a razni gosti predavači pobliže će svim polaznicima objasniti i otkriti neke tajne zanata te kako dobiti određeni željeni efekt i vizual.

Više informacija o samom programu škole, kako se prijaviti i upisati možete doznati na http://www.mpa.com.hr

Upisi su trenutno u tijeku, a sam program počinje 27.10.2013. Mjesta su ograničena.

Najčitaniji članci