Obavijesti

Show

Komentari 76

Filip Palčić: Ne furam se na Brada Pitta, ali me tako zovu

Filip Palčić: Ne furam se na Brada Pitta, ali me tako zovu
3

Glumac iz serije “Tajne” otkriva što mu je pomoglo da se othrva depresiji, zašto je mjesecima ležao u gipsu, što ga izluđuje kod žena i kako se snalazi u scenama seksa

VIDEO

Kad je s 28 godina dobio prvu ulogu na televiziji, Filip Palčić već je imao mnoga razočaranja iza sebe. Problematičnom Džoniju iz dramske serije “Tajne” ozljede su prije četiri godine onemogućile da profesionalno igra voljeni nogomet, kojim se bavio od djetinjstva. Karijeru veznog igrača u raznim klubovima okončao je zbog loma noge te operacije zbog koje je mjesecima morao mirovati u krevetu. Nije to lako prihvatio i zatvorio se u svoja četiri zida, no iz toga je ipak izašlo nešto dobro, a ne depresivno oplakivanje i vječno pitanje Bogu: “Zašto baš ja?”.

Bio je na rubu, a onda je čuo Hendrixovu magičnu glazbu

- Iz dosade sam naučio svirati gitaru, a ključni trenutak bio je kad sam čuo fenomenalnu pjesmu ‘Little Wing’ Jimija Hendrixa, koja me potaknula da krenem njegovim stopama. Trenutačno sviram u bendu In tune i već dvije godine imamo redovite gaže na Hvaru. Obrađujemo standarde Stevieja Wondera, Raya Charlesa i, naravno, Hendrixa - kaže Filip. 

U međuvremenu mu je prijatelj Leonard Mesarić (30), trenutačno kapetan NK Lokomotiva, predložio da se okuša i na kazališnim daskama, koje su ga magično privlačile odmalena.

- Nisam znao što bih sa sobom. Završio sam Visoku poslovnu školu, ali nisam imao volje baviti se menadžmentom. Kako je Leonard pohađao glumački program u Studiju Kubus kod voditeljice Simone Dimitrov Palatinoš i bio prezadovoljan, nije me trebalo dugo nagovarati da mu se pridružim - kaže Filip. 

Naravno, nije sve išlo glatko. Kao i većini akademski neobrazovanih glumaca, u početku od ponuda nije bilo ni glasa. Statirao je u raznim projektima za sendvič i oko 100 kuna na dan. Danas taj period opisuje kao iskustvo za koje se nada da je iza njega. Sreća mu se osmjehnula kad je otišao na audiciju za novu dramsku seriju RTL Televizije “Tajne”. Prijavio se za glavnu ulogu, izmučenog Nikole, koju je na kraju dobio njegov imenjak Filip Juričić (32). Producentima se učinilo da bi mu možda legao lik agresivnog, direktnog i impulzivnog Džonija. I bili su u pravu.

- Odmah sam ga zavolio jer je nepredvidljiv. Kad uđe u birtiju, nikad ne znaš što će napraviti. Hoće li razbiti nekog ili se samo ‘nacugati’. On je glavni ‘baja’ u selu i žene mu ne mogu odoljeti - kaže Filip. 

Gledatelji su tome svjedočili kad je zaskočio zlu Barbaru, koju utjelovljuje Monika Mihajlović, na haubi automobila. Osim toga, primijetili su i njegovu sličnost s Bradom Pittom (49) iz mlađih dana. Filip nam je rekao da ga često uspoređuju s holivudskim ljepotanom, ali koliko mu god to godi jer mu je spomenuti glumac jedan od brojnih uzora, toliko mu i smeta jer ne želi biti ničija kopija.

Ako mu sve propadne, zarađivat će sviranjem na cesti

Na žalost brojnih gledateljica koje su na forumima komentirale njegov naočit izgled i isklesano tijelo, Filip je u vezi.

- Ne padam na određeni tip. Bitna mi je ‘kemija’ - ističe Filip i dodaje da nije veliki zavodnik. Našalio se kako ga ne brine hoće li mu se nakon “Tajni” zaredati ponude.

- Nasreću, znam svirati, pa uvijek mogu otići na cestu i zaraditi za sendvič - izjavio je u šali glumac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić