Obavijesti

Show

Komentari 5

Filip Rudan o zamjeni Akija: 'Još uvijek ne znam što će dečki dalje. To će vrijeme pokazati...'

Filip Rudan o zamjeni Akija: 'Još uvijek ne znam što će dečki dalje. To će vrijeme pokazati...'
5

Do mene ta informacija još uvijek nije došla. Ne znam što da kažem osim toga da mi je bila velika čast nastupati s njima. Ne znam što će dečki dalje, prokomentirao je mladi glazbenik za RTL

VIDEO

Subotnji koncert Parnog valjka u pulskoj Areni već je gotovo rasprodan, a nekoliko dana oči koncerta pojavile su se medijske spekulacije kako je bend pozvao mladog Filipa Rudana (22) da bude novi pjevač grupe nakon što nas je Aki Rahimovski napustio. Mladi glazbenik progovorio je o cijeloj toj situaciji za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Komemoracija - Aki 01:18

- Do mene ta informacija još uvijek nije došla. Ne znam što da kažem osim toga da mi je bila velika čast nastupati s njima. Ne znam što će dečki dalje. To je jako velika obaveza - prokomentirao je Filip.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U slučaju da dobije poziv da se priključi poznatoj grupi, kaže, ne zna što će.

- Nemam trenutačno odgovor na to pitanje. Vrijeme će pokazati - rekao je diplomatski. 

Husein Hasanefendić Hus (68) istaknuo je kako Parni valjak još uvijek nije odlučio kako i s kim će nastaviti dalje. Suglasni su samo u jednom - neće ići ispod razine koju je bend postavio u 46 godina svog postojanja na sceni. 

- Prvo smo bili koncentrirani na zagrebački nastup, a sada smo na ovaj pulski. Nakon ljeta ćemo početi razmišljati idemo li dalje ili ne. Naša je želja da nastavimo, ali još ništa nije dogovoreno. Sve je moguće, ali još ništa nije odlučeno - kazao je Hus za Jutarnji List dodajući kako Rudan ima njihove simpatije, ali imaju ih i drugi pjevači koji su nastupili na zagrebačkom koncertu benda u Areni poput Nermina Puškara ili Noe Rupčića, sina Valjkove pjevačice Tine Kresnik...

I Rupčić je kao i Filip bio iznenađen glasinama.

- Pričao sam neki dan s njim i jako smo sretni. Jako nam je drago što ljudi tako pozitivno reagiraju na nas i na naš nastup. Nama je uvijek cilj da se uz Parni Valjak zabavimo i damo počast, što je i cijela poanta ovih koncerata, tom velikom čovjeku, prerano preminulom Akiju Rahimovskim. Za daljnji rad još uvijek ne znamo - zaključio je Rupčić.

Podsjetimo, jedan od najdugovječnijih hrvatskih bendova 25. lipnja priprema novi emotivni susret s tisućama obožavatelja u spomen na njihova pokojnog pjevača Akija Rahimovskog.

storyeditor/2022-03-27/PXL_270322_92710762.jpg

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC U SVAĐI SA ZETOM U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac