Show

Komentari 1

Film nominiran za Oscara su financirali Barack i Michelle...

Film nominiran za Oscara  su financirali Barack i Michelle...

Drago mi je vidjeti da se 'American Factory' bori za Oscara u kategoriji 'Najbolji dokumentarni film'. To je vrsta priče koju ne viđamo dovoljno često, napisao je Barack na Twitteru

Bivši predsjednik SAD-a Barack Obama (58) i njegova supruga Michelle (55) imaju razloga za slavlje. Netflixov film 'American factory', čiju su produkciju financirali upravo njih dvoje, nominiran je za Oscara u kategoriji 'Najbolji dokumentarni film'. Obama se odmah 'pohvalio' na društvenim mrežama.

Former U.S. President Obama and first lady Michelle Obama sit together prior to portraits unveiling at the Smithsonian’s National Portrait Gallery in Washington

- Drago mi je vidjeti da se 'American Factory' bori za Oscara u kategoriji 'Najbolji dokumentarni film'. To je vrsta priče koju ne viđamo dovoljno često i upravo to smo Michelle i ja htjeli postići s Higher Ground. Čestitamo nevjerojatnim tvorcima filma i cijelom timu - napisao je Barack na Twitteru.

Inače, Higher Ground je kompanija koju su bivši američki predsjednik i njegova supruga osnovali 2018. nakon što su se dogovorili oko distribucije s Netflixom. O svemu se oglasila i bivša prva dama SAD-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne mogu biti sretnija jer su redatelji Julia Reichert, Steven Bognar i svi nevjerojatni ljudi koji stoje iza filma 'American Factory' nominirani za Oscara za najbolji dokumentarni film. Ono što Julia i Steve snimaju na filmu ponekad je bolno, na trenutke uzbudljivo, ali uvijek promišljeno i stvarno - napisala je među ostalim na Instagramu.

Podsjetimo, za nešto manje od mjesec dana, točnije 10. veljače 2020., na rasporedu je 92. po redu dodjela Oscara, na dobro poznatoj lokaciji Dolby Theatrea u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci