Obavijesti

Show

Komentari 14

Pobjednici 12. sezone 'Zvijezde pjevaju' su Lovro i Vjeko

Pobjednici 12. sezone 'Zvijezde pjevaju' su Lovro i Vjeko
7

Članovi ocjenjivačkog suda, Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, u finalu nemaju tako važnu ulogu. Kada ostanu dva para, pobjednika biraju gledatelji

Uveseljavali ste nas subotama. I u finalu napravite spektakl, pisali su pratitelji na društvenim mrežama uoči finala showa 'Zvijezde pjevaju'. Prošle subote iz natjecanja za titulu najboljeg para dvanaeste sezone glazbenog showa ispali su Ivan Pažanin i Zsa Zsa. U finalu su ostali Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, Davor Jurkotić i Gina Damjanović te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

@zvijezdepjevaju Mi smo spremni za FINALE sezone, a vi!? Gledamo se od 20:15 na HRT1📺🔜💃🏻 #zvijezdepjevaju #jazzelle #fyp #show #glazba #dance #foryou #music ♬ original sound - Cost n’ Mayor

Članovi ocjenjivačkog suda, Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca, u finalu nemaju tako važnu ulogu. Kada ostanu dva para, pobjednika biraju gledatelji. U prvom dijelu emisije, dok su još tri para u igri, vidjet ćemo još jedan novitet sezone: uz pjesmu žanra koji im je preostao, parovi će izvesti i pjesmu koja je zvijezdi obilježila život, a saznat ćemo i cijelu priču iza te posebne pjesme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
POBJEDNICI SHOWA

Pobjednici 12. sezone showa su Lovro Juraga i Vjeko Ključarić. 

- Hvala produkciji što su mi dali priliku da budem mentor i Lovri - ispričao je Vjeko. 

- Hvala svima što su glasali i podržavali. Bio je jako lijep put i hvala predivnom žiriju, bendu, Vjeki i svima. Vidimo se neki drugi put - rekao je Lovro. 

24sata
GLASOVANJE JE ZAVRŠENO

Battifiaca je zapjevao na pozornici 'Zvijezde pjevaju' i zafrkavao Marka i Danijelu. Barbara i Duško ubrzo će pročitati tko su pobjednici 12. sezone. 

LOVRO I VJEKO

Dečki su odabrali pjesmu 'Zitti e buoni'. Donijeli su rock'n'roll na pozornicu i podigli publiku na noge. 

24sata

- U trećoj emisiji je s ovom pjesmom pala prva desetka. Ovo je, po mom mišljenju, jedna od najboljih izvedbi u puno sezona 'Zvijezde pjevaju' - rekla je Danijela. 

Žiri im je dao tri desetke. 

DAVOR I GINA

Natjecatelji su trebali odabrati pjesmu koju su pjevali ranije u emisiji. Odabrali su 'Ne pitaj za mene', za koju su dobili same pohvale žirija prošli put kad su je izvodili. 

24sata

- Najljepše što sam čula je da si Gina dobila novog prijatelja. To je predivno - rekla je Danijela. Žiri im je dao tri desetke. 

VELIKO FINALE

Večeras više neće pjevati Lucija i Ivanka, prioćili su Duško i Barbara, voditelji showa. To znači da su u velikom finalu Lovro i Vjeko te Davor i Gina. 

Komentari 14