Obavijesti

Show

Komentari 30

Finalisti showa 'Zvjezdice’ su složni: Svi smo mi pobjednici

Finalisti  showa 'Zvjezdice’ su složni: Svi smo mi pobjednici
1

AVANTURA ŽIVOTA Od 2500 prijavljene djece, Emma, Dino, Sara i Karla su najbolji. Nakon showa najviše se vesele skorašnjem nastupu s članicom žirija Vannom

VIDEO

Mi smo iz malog mjesta i svi navijaju za Dina. Ovo je veliki uspjeh. Pogotovo jer je on jedini dječak koji je dospio do finala, rekla je mama Dine Miklaužića (10).

Maleni pjevač iz Huma na Sutli iz tjedana u tjedan dobivao je pohvale peteročlanog žirija 'Zvjezdica',  a Luka Nižetić nije skrivao da mu je upravo on jedan od favorita.

- Ti za mene pjevaš najljepše u ovom showu - rekao mu je. Alka Vuica ga je pak usporedila s Rodom Stewartom. Dino, osim što pjeva, svira gitaru i obožava igrati nogomet. Zbog uspjeha u showu dobio je i poklon od učiteljice. Dala mu je pismo i omiljene slatkiše.

- Sretni smo jer se njegov trud isplatio - rekla je mama Jelena. Do samog kraja 'Zvjezdica' došla je i samozatajna djevojčica Sara Andrić (14) iz Solina. Iako lani nije prošla, učenicu osmog razreda to nije obeshrabrilo i probala je opet.

- Mislim da si od svih preostalih natjecatelja najveći borac - rekla joj je Vanna. Radi te pohvale Sara se veseli nastupu s ostalih troje finalista na Vanninu ljetnom koncertu.

- To joj je bila velika želja. Jako smo sretni zbog njezina uspjeha - rekla je mama Sandra. Dodaje da je kćeri savjetovala da izađe na pozornicu što mirnija može i da u te dvije minute pokaže najbolje od svojeg talenta. Sara za sebe kaže da je komunikativna, hrabra i zabavna, a uz pjevanje i slušanje glazbe, obožava plesati. I djevojčica Karla Forjan (13) iz Osijeka najviše se veseli nastupu s Vannom.

- Ulazak u finale i taj koncert joj je kao pobjeda - govori mama. Savjet koji će Karla upamtiti, a koji joj je Vanna uputila je: 'Cijeni snagu pripreme te vježbaj i radi'. Karla je već kao dijete pjevušila starijem bratu Thompsonov hit 'Reci, brate moj' iako nije znala ni reći slovo r. Ulasku u finale nije se nadala, a ono što će najviše pamtiti su prijateljstva koja su se rodila na snimanjima.

S ekipom iz 'Zvjezdica' zbližila se i simpatična Trogiranka Emma Uvalić (12). Zahvaljujući društvenim mrežama ostala je u kontaktu sa svima onima koji su ispali mnogo ranije. Tata Mario kaže da se nisu nadali prolasku u finale 'Zvjezdica', no da je sretan što je talent njegove kćeri prepoznat.

- Ona stalno pjeva pa je supruga i ja ponekad u šali molimo da barem nakratko prestane pjevati - smije se tata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu