Show

Komentari 3

Firma Tamare Ecclestone je u dugovima: U samo godinu dana je izgubila 200 milijuna kuna...

Firma Tamare Ecclestone je u dugovima: U samo godinu dana je izgubila 200 milijuna kuna...

Gospođa Ecclestone je razočarana rezultatima poslovanja, rekao je Tamarin glasnogovornik. Iako bilježi velike gubitke, vrijednost tvrtke SBD International Ltd procjenjuje na vrtoglavih 215 milijuna funti

Kozmetička firma Tamare Ecclestone (36) ne posluje najbolje u posljednje vrijeme. U jednoj godini izgubila je gotovo 23 milijuna funti (oko 200 milijuna kuna) prema računovodstvenim dokumentima do kojih je došao The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Tamara Ecclestone proslavila rođendan

Tamara, kći milijardera Bernieja Ecclestonea, glavni je dioničar tvrtke SBD International Ltd, čija se vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 215 milijuna funti (1,8 milijardi kuna). 

Unatoč ogromnim gubicima, dioničari su se složili pružiti joj financijsku potporu u narednih godinu dana, piše u izvješćima.

Luksuzni asortiman firme u prodaji ima skupocjene proizvode, kao što je bočica ulja optočena Swarovski draguljima, koja košta 155 funti (oko 1300 kuna). Tvrtka je pokrenuta 2010. godine pod imenom Tamara Ecclestone Brands Ltd, ali je ime promijenila pet godina nakon. Još 2014. Tamara je podnijela ostavku na mjestu direktorice firme, ali i dalje u svom vlasništvu ima 75 posto dionica. 

- Gospođa Ecclestone je razočarana rezultatima poslovanja - rekao je Tamarin glasnogovornik. Posao je, inače, povjerila tvrtki Romelle Swire Limited, koja je u vlasništvu Global Brands Group. 

Najčitaniji članci