Obavijesti

Show

Komentari 82

'Fittest Family': Isklesana tri mlada brata love polugu zlata

'Fittest Family': Isklesana tri mlada brata love polugu zlata
6

Kod nas je to još relativno nepoznat sport, ali u Rusiji ili Ukrajini ovim se ozbiljno bave i djevojke. Braća Švec najpoznatija su street workout lica u Hrvatskoj, a vrlo su popularni i na društvenim mrežama

VIDEO

Nema tih vremenskih neprilika koje će isklesanu braću Švec natjerati da propuste trening, ali ni jela u kojemu ne smiju uživati.

- Naravno, možete pojesti pizzu ili ćevape i svejedno biti fit. Važno je jesti s mjerom, ali mi ipak preporučujemo zdraviju prehranu - govore nam ovi mladići, koji su pozornost na ono čime se strastveno bave skrenuli pojavljivanjima na reality showovima koji traže razne talente, a u novom showu “Fittest Family” borit će se za titulu fizički najspremnije obitelji. Društvo će im praviti i strina Željka (35), koja se bavi crossfitom. Braća su ljubav prema street workoutu otkrila slučajno, gledajući videoklipove na YouTubeu, a ovim sportom bave se zadnjih sedam godina.

- Vježbanje nam jako puno znači u životu. Volimo taj osjećaj kad odradimo dobar trening i kvalitetno iskoristimo slobodno vrijeme, a u show smo se prijavili da iskušamo svoje granice, ali i da promoviramo street workout - kažu Matej, Danijel i Angelo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kod nas je to još relativno nepoznat sport, ali u Rusiji ili Ukrajini ovim se ozbiljno bave i djevojke. Braća Švec najpoznatija su street workout lica u Hrvatskoj, a vrlo su popularni i na društvenim mrežama. Danijel je četverostruki viceprvak Hrvatske, Angelo dvostruki juniorski i seniorski prvak Hrvatske, a prvenstva Hrvatske osvajao je i Matej. Treniraju šest puta tjedno, od dva do tri sata dnevno, ali trud im se isplatio.

- Najčešće treniramo vani, u parkovima na zagrebačkoj Trešnjevci i Volovčici. Nikad nismo pomislili da nije vrijeme za trening, ali zimi je puno teže i opasnije za početnike. Ne radimo akrobacije na šipkama jer je hladno i sklisko, ali može se trenirati. Važno je dobro se odjenuti i zagrijati - pričaju Švecovi. Braća su uložila puno odricanja i sigurni su u svoju snagu, ali u showu neće nikoga podcijeniti.

NEVJERNI SU I ZLI: Veza s ovim horoskopskim znakovima je pakao

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...