Show

Komentari 7

Folker pjevao u krcatom klubu: 'O mjerama treba brinuti gazda'

Folker pjevao u krcatom klubu: 'O mjerama treba brinuti gazda'

Snimke s nastupa 'osvanule' su na društvenim mrežama, a klub je bio krcat. Uroš je priznao kako je nastupio unatoč zabranama zbog pandemije, no tvrdi kako bi o tome trebao brinuti gazda kluba

Srpski pjevač Uroš Živković (21) u subotu je pjevao u jednom klubu u Beogradu, unatoč epidemiološkim mjerama koje su propisane zbog pandemije korona virusa, piše Blic.rs.

Snimke s nastupa 'osvanule' su na društvenim mrežama, a klub je bio krcat. Nastup je bio najavljen na Instagram profilu kluba 'Klub narodnjaka', a srpski mediji prenose kako se uz snimke koje su objavljivane tijekom noći u opis pisalo 'Bilo je nekada'. Na taj način opravdavali su se kako nastup navodno nije bio prije dva dana, već prije pandemije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, Uroš je priznao kako je pjevao te večeri. Srpski mediji pišu kako mu je bilo naglašeno da je na njegovom nastupu bio velik broj ljudi, bez poštivanja socijalne distance i ostalih propisanih mjera. On je na to rekao kako bi o tome trebao brinuti gazda kluba, a on je samo radio svoj posao. 

- Ne mogu o tome pričati, ja to ne određujem. Pozvan sam da tamo nastupam, a poštivanje mjera nije do mene. To nema veze sa mnom. Nisam ja odredio koliko će ljudi doći - rekao je Živković za Telegraf.rs.

Pitali su ga je li se prije nastupa raspitao hoće li biti ispoštovane propisane mjere, s obzirom na to da neke njegove kolege ne žele raditi u situaciji koja nije sigurna. 

- Cijeli grad je radio, a ne samo klub u kojem sam ja nastupao. Svaka čast onima koji ne žele nastupati, ali opet kažem da sam pozvan samo da odradim svoj posao. O ostalome treba razmišljati gazda - zaključio je pjevač.