Obavijesti

Show

Komentari 13

FOTO Kalinić, Gruica, Dragović... Pogledajte tko je sve došao na svadbu Marka Livaje i Iris Rajčić

FOTO Kalinić, Gruica, Dragović... Pogledajte tko je sve došao na svadbu Marka Livaje i Iris Rajčić
22

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su i trener Hajduka te nekolicina igrača. Najviše pažnje među uzvanicima privukla je kuma Iris Rajčić, koja se pojavila u glamuroznoj plavoj haljini i očarala sve prisutne

Nogometaš Hajduka Marko Livaja (28) i dugogodišnja djevojka Iris Rajčić (42) danas su na splitskom Sustipanu u crkvi sv. Frane oko 17.30 sati izrekli sudbonosno 'da'. Naime, zvijezda Hajduka i novopečena supruga Iris intimnu ceremoniju organizirali su samo za članove obitelji i bliske prijatelje, a evo tko je sve bio pozvan...

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Među prvim uzvanicima, prije mladenke i mladoženje, pojavila se splitska pjevačica Doris Dragović (61), za koju se i ranije pretpostavljalo da će biti na svadbi. 

- Ovo je važan dan njihovog života. Želim im sreću, mir, ljepotu, a ono što je najvažnije to već imaju, a to je dvoje lijepe djece - rekla nam je kroz osmijeh Doris.

Split: Poznati dolaze na svadbu Marka Livaja i Iris Rajčić

Nakon pjevačice, pred crkvu su stigli mladoženja Marko Livaja u pratnji kuma, prijatelja iz djetinjstva. Obojica su imala elegantna crna odijela. Mladoženja se odlučio za leptir mašnu dok je kum nosio kravatu. 

Split: Marko Livaja dolazi u crkvu na svadbu s Iris Rajčić

Nekoliko minuta nakon Livaje pred Sustipan je u crnom kombiju stigla i mladenka Iris u društvu kume, bivše voditeljice Lana Pavić, koju su zaštitari od znatiželjnih pogleda skrivali kišobranima. Na sebi je nosila raskošnu vjenčanicu.

Split: Iris Rajčić zaštićena kišobranima dolazi u crkvu na svadbu

Fotografi koji su stajali ispred crkve sv. Frane uspjeli su 'uhvatiti' i dolazak Ane Gruice, u pratnji muža Borana Uglešića i sina, te Lovru Kalinića, golmana Hajduka, u pratnji supruge Jelene i kćeri Korine.

Osim njih, intimnoj ceremoniji prisustvovali su i trener Hajduka, Valdas Dambrauskas, te nekolicina igrača.

Split: Poznati dolaze na svadbu Marka Livaja i Iris Rajčić

Najviše pažnje među uzvanicima na Sustipanu privukla je kuma Lana Pavić, koju smo ranije spomenuli, a koja je na lokaciju stigla s mladenkom Iris i izgledom u glamuroznoj plavoj haljini očarala sve.

Split: Iris Rajčić zaštićena kišobranima dolazi u crkvu na svadbu