Show

Komentari 13

FOTO Kalinić, Gruica, Dragović... Pogledajte tko je sve došao na svadbu Marka Livaje i Iris Rajčić

FOTO Kalinić, Gruica, Dragović... Pogledajte tko je sve došao na svadbu Marka Livaje i Iris Rajčić

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su i trener Hajduka te nekolicina igrača. Najviše pažnje među uzvanicima privukla je kuma Iris Rajčić, koja se pojavila u glamuroznoj plavoj haljini i očarala sve prisutne

Nogometaš Hajduka Marko Livaja (28) i dugogodišnja djevojka Iris Rajčić (42) danas su na splitskom Sustipanu u crkvi sv. Frane oko 17.30 sati izrekli sudbonosno 'da'. Naime, zvijezda Hajduka i novopečena supruga Iris intimnu ceremoniju organizirali su samo za članove obitelji i bliske prijatelje, a evo tko je sve bio pozvan...

POGLEDAJTE VIDEO 

Među prvim uzvanicima, prije mladenke i mladoženje, pojavila se splitska pjevačica Doris Dragović (61), za koju se i ranije pretpostavljalo da će biti na svadbi. 

- Ovo je važan dan njihovog života. Želim im sreću, mir, ljepotu, a ono što je najvažnije to već imaju, a to je dvoje lijepe djece - rekla nam je kroz osmijeh Doris.

Nakon pjevačice, pred crkvu su stigli mladoženja Marko Livaja u pratnji kuma, prijatelja iz djetinjstva. Obojica su imala elegantna crna odijela. Mladoženja se odlučio za leptir mašnu dok je kum nosio kravatu. 

Nekoliko minuta nakon Livaje pred Sustipan je u crnom kombiju stigla i mladenka Iris u društvu kume, bivše voditeljice Lana Pavić, koju su zaštitari od znatiželjnih pogleda skrivali kišobranima. Na sebi je nosila raskošnu vjenčanicu.

Fotografi koji su stajali ispred crkve sv. Frane uspjeli su 'uhvatiti' i dolazak Ane Gruice, u pratnji muža Borana Uglešića i sina, te Lovru Kalinića, golmana Hajduka, u pratnji supruge Jelene i kćeri Korine.

Osim njih, intimnoj ceremoniji prisustvovali su i trener Hajduka, Valdas Dambrauskas, te nekolicina igrača.

Najviše pažnje među uzvanicima na Sustipanu privukla je kuma Lana Pavić, koju smo ranije spomenuli, a koja je na lokaciju stigla s mladenkom Iris i izgledom u glamuroznoj plavoj haljini očarala sve.

Najčitaniji članci