Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Fotografiju HRT-ove Anite Bilić iskoristili za računalnu prevaru

Fotografiju koju je snimio fotograf Krasnodar Peršun za potrebe HRT-a i medija, prevaranti su objavili uz tekst, da izgleda kao članak u kojem se spominje 'poduzetnik koji dijeli novac'

1 komentara

Fotografiju voditeljice i urednice kasnovečernjeg Dnevnika Hrvatske televizije Anite Bilić prevaranti su iskoristili kako bi privukli žrtve. Fotografiju koju je snimio fotograf Krasnodar Peršun za potrebe HRT-a i medija, prevaranti su objavili uz tekst, da izgleda kao članak. 

U tekstu, koji je u međuvremenu uklonjen, je pisalo kako 'Mladen Mikulić, luckasti 31-godišnji internetski poduzetnik koji je zaradio 580 milijuna eura izradom i prodajom mobilnih aplikacija, objavljuje kako svima BESPLATNO nudi 7 € i još dodatnih 200 € za isprobavanje nove igre tijekom cijelog dana. Nakon samo nekoliko minuta igranja, zapravo možete postati milijunaš. Mikulić je stvorio novu igru kakva još nije viđena dosad u kojoj možete osvojiti milijune eura u bilo kojem trenutku, bez ikakvih strategija ili talenata. Nadalje, iznos jackpota se stalno povećava'.

Anita Bilić za Slobodnu Dalmaciju je izjavila kako se tim slučajem bave nadležne službe HRT-a. 

- Nisam na društvenim mrežama i nisam upoznata s ovakvim situacijama. Slučajem će se baviti HRT-ova Pravna služba i Služba komunikacija - rekla je Anita.

Naši partneri pišu
Message