Obavijesti

Show

Komentari 30

Franka Batelić: 'Bila sam sigurna da se nikad neću udati'

Franka Batelić: 'Bila sam sigurna da se nikad neću udati'
12

Iako Franka nije vjerovala, već je nakon par godina bilo jasno kako se rađa prava ljubav. Ćorluka je svojoj djevojci kuhao, ona je s njegovim roditeljima išla na utakmice i zavoljela nogomet

VIDEO

Franka Batelić (26) priznala je kako se nikako nije vidjela u sretnoj bračnoj luci, ali i srećo kojoj joj je ljubav donijela. 

- Nikad nisam sanjala, niti maštala o vjenčanju. Dapače, bila sam jedna od onih koja je uporno tvrdila da se nikad neće udati. Ali kad upoznaš čovjeka s kojim želiš provesti život i dijeliti sve, onda nema dvojbe - rekla je Franka za Story.

Dodala je kako je vjenčanje nogometaša Vedrana Ćorluke (32) i nje bio pravi tulum.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon Eurosonga i samo nekoliko dana poslije ludog dočeka na Trgu bana Jelačića, bio je to samo nastavak dobrog tuluma - smatra pjevačica koja je priznala kako nije imala djevojačku jer ne vjeruje u takve 'forme' zabava.

Mladi bračni par upoznao se  2012. Tog ljeta nogometaš je bio na prekretnici karijere. Nakon pet godina uspješnog igranja u Engleskoj pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, ali prije odlaska na istok imao je pred sobom nekoliko tjedana odmora.

Tog ljeta i Franka je bila na prekretnici života. Tad 21-godišnjakinja upravo se vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu i otišla se malo zabaviti na Zrće. Baš kao i Čarli. I nekako su se našli u zajedničkom društvu. I zaljubili.

- To što imamo Franka i ja, to je samo naše. Ne želim komentirati svoj privatni život - priznao je Ćorluka ubrzo nakon što su u javnost 'procurile' fotografije njihova druženja na Zrću. Ali novonastaloj ljubavi odmah je prijetio kraj... Tek što su se upoznali, Vedran je morao u Moskvu. Ljeto je bilo gotovo, a s njim i ova ljetna romansa, mislili su mnogi, ali...

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tada i 'pogodila'. Čarli ju je uskoro pozvao k sebi u Moskvu i Franka je otišla u posjet. I onda se vratila u Zagreb. Pa opet Moskva, pa opet Zagreb, Moskva, Zagreb...

Na početku joj, naravno, nije bilo lako. U više intervjua prisjetila se pjevačica u usponu prvog susreta s ruskom prijestolnicom.

- Kad sam prvi put prošetala Moskvom, osjećala sam se kao Scarlett Johansson u filmu 'Izgubljeni u prijevodu'. Bilo je zbilja ogromno, betonski. Nisam znala jezik, a oni ne znaju engleski. Sve je na ćirilici, a ja sam ta generacija koja je taman preskočila učenje ćirilice, ali onda sam polako ušla u taj đir. Išla sam u školu ruskog. Sve se promijenilo kada sam upoznala drugo, novo lice Moskve, koja se polako, ali odlučno transformira u kozmopolitski grad, prijestolnicu kulture, umjetnosti, inovacija i uzdignutog se i ponosnog čela kreće bok uz bok s najvećim svjetskim metropolama poput New Yorka ili  Londona. Kada sam s prijateljicom (Ruskinjom) prvi put posjetila  muzej moderne umjetnosti Garaž u Gorkom parku zapitala sam se već tada, jesam li u Moskvi ili šećem Pompiduom u Parizu? Taj isti osjećaj u meni izaziva i Crveni Oktobar, nekadašnja tvornica čokolade koja je pretvorena u svojevrsnu umjetničku instituciju koja pršti entuzijazmom i mladošću. Mogla bih ondje provesti čitav dan. Moskva ne miruje. Naprotiv, njeno se naličje tek budi. Tajanstvena, opojna moskovska noć nudi ponešto za svaki ukus - rekla je pjevačica.

I već tada bilo je jasno kako se rađa prava ljubav. Ćorluka je svojoj djevojci kuhao, ona je s njegovim roditeljima išla na utakmice i zavoljela nogomet. Franka je sve više je bila u Moskvi, a svaki Vedranov slobodni trenutak koristili su za zajednička putovanja po egzotičnim destinacijama. 

Šest godina od početka veze, njihova ljubav i dalje 'cvate'. Franka je, prema vlastitim riječima, ostvarila snove nastupom na Euroviziji, a najveći navijač, iako zbog nogometnih obaveza nije mogao biti tamo, bio je baš Ćorluka, koji je za nju lobirao preko društvenih mreža.

I ona je bila tu za njega. Bila mu je najveća potpora na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ali isto i kada se Čarli u kolovozu oprostio od svoje 'vatrene' karijere. 

Svoju ljubav 'okrunili' su krajem srpnja u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti, a slavlje su nastaviti u Vili Meneghetti u Istri, a trenutno uživaju u zasluženom medenom mjesecu u New Yorku. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'