Obavijesti

Show

Komentari 16

Franka već drugi spot snimila trudna, Graham šetala pistom

Franka već drugi spot snimila trudna, Graham šetala pistom
11

Dok neke od njih pjevaju i plešu po pozornici, druge hodaju modnom pistom, a neke svakodnevno vode društvene mreže i blogove. Poznate dame ni u drugom se stanju ne odriču posla

VIDEO

Iako se naziva 'blaženim stanjem', neke od žena ne bi se složile s tim. Međutim, neke od slavnih glumica, pjevačica ili influencerica, ubrzo su se tijekom trudnoće vratile svojim poslovnim obavezama, koje rado obavljaju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:01

Pjevačica Franka Batelić (27) nedavno je na društvenoj mreži sa svojim pratiteljima podijelila sretnu vijest. Sa svojim suprugom, bivšim hrvatskim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom (33) čeka bebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sve dok sanjaš, sto ću puta disat tiše... Ja ću smirit vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama! Stiže nam samo naš mini čovjek! - napisala je Franka na društvenim mrežama. 

Pjevačica i dalje neumorno radi, a pohvalila se i novim spotom. Snimila ga je u Sloveniji, u Logarskoj dolini za pjesmu 'Sve dok sanjaš'. 

- Ovo je već drugi spot koji sam snimila u drugom stanju. Plesala sam po svom rodnom Labinu snimajući kadrove za pjesmu 'Ljubav, ništa više'. Međutim, ovaj novi spot za mene je toliko poseban. S jedne strane, trudnoća je toliko osobno i ranjivo stanje i želim taj dio zadržati samo za sebe, a s druge strane, drago mi je da sam baš ovu pjesmu snimila s trbuščićem. Meni i bebi uvijek će ostati kao uspomena - rekla nam je Franka.

- Odlučila sam raditi sve dok mi drugo stanje dozvoli i dok fizički mogu. Još do Božića, a tada ću definitivno odmoriti. Pripremam meni osobno drago iznenađenje za publiku - dodala je.

Franka nije jedina koju su obradovale vijesti o prinovi u obitelji te koja je unatoč trudnoći posvećena poslovnim obvezama. Influencerica Ella Dvornik (28) zabavnim videom na društvenim mrežama pokazala je obožavateljima kako sa suprugom Charlesom Pearceom (40) čeka drugo dijete koje bi trebalo stići na proljeće sljedeće godine. 

Ella je hrvatska lifestyle blogerica, koja se ni za vrijeme trudnoće ne odmara od posla. Redovito na društvenim mrežama svojim pratiteljima piše o odjeći, hrani, kozmetičkim proizvodima i dijeli svoja iskustva, komentira i surađuje sa sponzorima. 

Poput Elle, sretnu vijest je nedavno podijelila influencerica i beauty blogerica Jelena Perić (28) koja je trudna 15 tjedana. 

- Prva dva mjeseca bila su najgora. Nije svaka trudnoća ista. Znam da ima puno žena koje su blagoslovljene, sretne su i ne povraćaju. Meni bilo drukčije. Mislila sam da umirem. Nisam bila aktivna na društvenim mrežama neko vrijeme - rekla je Jelena, ali se sada aktivno vratila svome poslu. Na Instagramu redovito objavljuje postove o kozmetici, odjeći, njezi kose, modnim dodacima...

U malo šire haljine i balonere sada je 'uskočila' i glumica Helena Minić-Matanić (40) koja je u petom mjesecu trudnoće. Treću bebu očekuje sa suprugom, redateljem Daliborom Matanićem (44). Našalila se i kako je 'stalno' trudna jer će u četiri godine imati troje djece te kako će sve biti jedno drugome 'do uha'. Inače, Helena i Dalibor su prvu kći Lolu dobili nakon zajedničkog rada na hvaljenoj predstavi 'Thelma & Louise'. Tamo su se zaljubili, pa poslije i vjenčali. Njihova druga suradnja uključivala je predstavu i film 'Egzorcizam', nakon čega je par dobio drugo dijete, sinčića Maxa. U trećem projektu, par je zajednički radio na seriji 'Novine', a sada stiže i treće dijete. 

Bez obzira na na trudnoću, glumica radi punom parom na snimanju treće sezone serije 'Novine'. Ispričala nam je da joj je ostalo još svega nekoliko scena da ih snimi, ali i kako ne snima previše. Kaže kako joj sada nije toliko naporno snimati kao što je to bilo u početku trudnoće kada je puno povraćala i nije mogla ni pola deci vode uzeti, pa je na kraju završila na infuzijama.

Među ženama koje ni trudne ne zanemaruju svoj posao našla se i američka manekenka Ashley Graham (31). Prije manje od mjesec dana trudnički trbuščić prošetala je na reviji Tommyja Hilfigera u New Yorku na tjednu mode. 

-  Kakva noć! Ova revija bila je za pamćenje, uzbudljiva i zaista nadahnjujuća. Toliko sam zahvalna i ponosna što sam sudjelovala u ovakvoj nevjerojatnoj reviji. Hvala vam što poštujete važnost uključivanja i predstavljanja različitih žena na vašoj pisti te pokazujete da ljepota dolazi u mnogim oblicima. Nikad nisam mogla zamisliti da ću hodati pistom trudna, stvarno mi je bila čast - napisala je Ashley na društvenim mrežama nakon revije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZNACIJA':

Pokretanje videa...

10:33

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje