Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
45 komentara

Franki još jedan kipić: Pažljivo 'slavila' da ne probudi Viktora

Slušatelji su odlučili kako nagradu za najbolju pjesmu 2019. godine zaslužuju dvije osobe - Franka Batelić i Petar Grašo. Franka na događaj nije došla zbog obveza, ali je sve pratila od doma

Foto: screenshot/
45 komentara

Kraj siječnja rezerviran je za 'Dan najbolje domaće glazbe' i izbor najbolje pjesme 2019. godine prema izboru slušatelja. Četvrto izdanje u znaku je humanitarne akcije Narodnog radija pod nazivom ‘Slušaj svoje srce’.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U top 10 ušli su: Franka Batelić s pjesmom 'Sve dok sanjaš', Petar Grašo s pjesmom 'Voli me', Nina Badrić i 'Volim te, volim', Jelena Rozga i 'Moje proljeće', Jure Brkljača sa skladbom 'Ne postojim kad nisi tu', Opća Opasnost s pjesmom 'Sad mi reci', Marko Tolja i Mia Dimšić sa 'Sva blaga ovog svijeta', Damir Kedžo 'Srce mi umire za njom', Klapa Rišpet s pjesmom 'Ja samo za te živim' i Tony Cetinski i pjesma 'Čekam te'. Novopečena mama Franka nije mogla doći na event, ali je zato umjesto nje na pozornici zapjevao glazbenik Stjepan Lach.

Foto: screenshot/

Nakon što je pobjednica 1. Dana najbolje domaće glazbe bila Nina Badrić s pjesmom 'Dani i godine', na 2. Danu pobjedu je odnio Petar Grašo i 'Ako te pitaju', a prošle godine ponovno Badrić s pjesmom 'Rekao si', slušatelji su odlučili kako kipić za najbolju pjesmu 2019. godine zaslužuju dvije osobe - Franka Batelić i Petar Grašo.

Foto: screenshot/

Grašo je bio oduševljen i zahvalio se svima na glasanju, ali se i našalio. Rekao je kako zna da su ljudima dosadni oni koji stalno dobivaju nagrade, ali kako on samo radi ono što voli, a to je pjevanje. Nagradu u Frankino ime preuzeo je Lach, a glazbenica se novim priznanjem odmah pohvalila na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

- Ne smijem se pomaknuti da se ne probudi. Hvala ljudi moji. 'Sve dok sanjaš' je pjesma godine - napisala je pjevačica, koja je nedavno primila i nagradu Cesarica. 

Ceremoniju su vodili radijski voditelji Tatjana Jurić i Hrvoje Kečkeš, koji su se u nekoliko navrata zahvalili svima koji su došli na događaj u City Plazu u Zagrebu i za ulaznicu izdvojili 100 kuna jer će ih oni proslijediti pet Kliničkih bolničkih centara u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.

POGLEDAJTE FRANKINA 24 PITANJA: 

Tema: Muzika

Message