Obavijesti

Show

Komentari 45

Franki još jedan kipić: Pažljivo 'slavila' da ne probudi Viktora

Franki još jedan kipić: Pažljivo 'slavila' da ne probudi Viktora
7

Slušatelji su odlučili kako nagradu za najbolju pjesmu 2019. godine zaslužuju dvije osobe - Franka Batelić i Petar Grašo. Franka na događaj nije došla zbog obveza, ali je sve pratila od doma

VIDEO

Kraj siječnja rezerviran je za 'Dan najbolje domaće glazbe' i izbor najbolje pjesme 2019. godine prema izboru slušatelja. Četvrto izdanje u znaku je humanitarne akcije Narodnog radija pod nazivom ‘Slušaj svoje srce’.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:46

U top 10 ušli su: Franka Batelić s pjesmom 'Sve dok sanjaš', Petar Grašo s pjesmom 'Voli me', Nina Badrić i 'Volim te, volim', Jelena Rozga i 'Moje proljeće', Jure Brkljača sa skladbom 'Ne postojim kad nisi tu', Opća Opasnost s pjesmom 'Sad mi reci', Marko Tolja i Mia Dimšić sa 'Sva blaga ovog svijeta', Damir Kedžo 'Srce mi umire za njom', Klapa Rišpet s pjesmom 'Ja samo za te živim' i Tony Cetinski i pjesma 'Čekam te'. Novopečena mama Franka nije mogla doći na event, ali je zato umjesto nje na pozornici zapjevao glazbenik Stjepan Lach.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što je pobjednica 1. Dana najbolje domaće glazbe bila Nina Badrić s pjesmom 'Dani i godine', na 2. Danu pobjedu je odnio Petar Grašo i 'Ako te pitaju', a prošle godine ponovno Badrić s pjesmom 'Rekao si', slušatelji su odlučili kako kipić za najbolju pjesmu 2019. godine zaslužuju dvije osobe - Franka Batelić i Petar Grašo.

Grašo je bio oduševljen i zahvalio se svima na glasanju, ali se i našalio. Rekao je kako zna da su ljudima dosadni oni koji stalno dobivaju nagrade, ali kako on samo radi ono što voli, a to je pjevanje. Nagradu u Frankino ime preuzeo je Lach, a glazbenica se novim priznanjem odmah pohvalila na društvenim mrežama. 

- Ne smijem se pomaknuti da se ne probudi. Hvala ljudi moji. 'Sve dok sanjaš' je pjesma godine - napisala je pjevačica, koja je nedavno primila i nagradu Cesarica. 

Ceremoniju su vodili radijski voditelji Tatjana Jurić i Hrvoje Kečkeš, koji su se u nekoliko navrata zahvalili svima koji su došli na događaj u City Plazu u Zagrebu i za ulaznicu izdvojili 100 kuna jer će ih oni proslijediti pet Kliničkih bolničkih centara u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.

POGLEDAJTE FRANKINA 24 PITANJA: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac