Show

Komentari 69

Frano Lasić (66) je dobio sina

Frano Lasić (66) je dobio sina

Par se vjenčao 2015. godine. Prije nego što su izrekli 'sudbonosno da', Frano i Milena su bili u vezi dvije godine. Sada su ljubav okrunili dolaskom sinčića, oko čijeg imena se još uvijek dvoume

Glumac i glazbenik Frano Lasić (66) i njegova supruga, beogradska likovna umjetnica Milena Lasić (35), postali su ponosni roditelji dječaka, piše Gloria.hr. Milena je rodila u Beogradu te je još u bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dječak je stigao 29. studenog, ponosni smo i presretni - rekla je za Gloriju, a ona i Frano još se uvijek dvoume uzmeđu dva imena od kojih će jedno nadjenuti sinčiću. 

Par je bio presretan kada su saznali da će postati roditelji.

- Skakali smo od sreće, ljubili se, grlili kad smo doznali da ćemo postati roditelji - rekla je svojedobno Milena. 

Par se vjenčao 2015. godine. Prije nego što su izrekli 'sudbonosno da', Frano i Milena su bili u vezi dvije godine. Glumac i glazbenik zbog mlade glumice i dalje živi na relaciji Hrvatska - Srbija, a u posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom. 

Lasić s prvom suprugom Majom Nikšić ima sina Janka (38) i ostali su u dobrim odnosima. Nakon toga, 1983. godine oženio se s Ljiljanom iz Beograda. Brak je okončan nakon samo 21 dan i više nisu u kontaktu. Sa Živom Stupnik oženio se 1993. godine i imaju kćer Linu (24) i sina Luku (21).

 

 

Najčitaniji članci