Obavijesti

Show

Komentari 4

Frano Ridjan ima korona virus

Frano Ridjan ima korona virus
5

S kolegama iz emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' Frano nije bio u kontaktu u recentnom razdoblju, rekli su s Nove TV za 24sata. Međutim, Frano je bio u kontaktu s voditeljicom Mijom Kovačić i ona je u samoizolaciji

VIDEO

Voditelj showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Frano Ridjan (35) zarazio se korona virusom, potvrdili su s Nove TV za 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Grubnić o novom poslu u 'Tvoje lice zvuči poznato'

Pokretanje videa...

show 01:10

- Voditelj Nove TV Frano Ridjan nažalost je pozitivan na COVID 19. Ima blaže simptome. Frano je u samoizolaciji kao i svi kolege iz produkcije Nove TV koji su s njim bili u kontaktu, među njima je i voditeljica Mia Kovačić - rekli su nam s Nove TV.

Prioritet im je, kažu, zdravlje zaposlenika.

- Nova TV je u ovom trenutku primarno koncentrirana na izvršavanje svih uputa epidemiologa. Projekti će nastaviti svojim tijekom. Za neke od projekata to znači da će drugi kolege odraditi radne obveze voditelja u samoizolaciji, a na neke projekte poput showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ova situacija nema utjecaj - dodali su. 

Ridjan vodi ovogodišnju sezonu glazbeno-zabavne emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' s pjevačicom Majom Šuput (41), no te emisije su snimljene unaprijed.

- S kolegama iz emisije 'Tvoje lice zvuči poznato' Frano nije bio u kontaktu u recentnom razdoblju - rekli su s Nove TV.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S FRANOM RIDJANOM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin