Obavijesti

Show

Komentari 32

Fućkaš bijesne pile: Traktoristi su u modi, pitajte naše poznate

Fućkaš bijesne pile: Traktoristi su u modi, pitajte naše poznate
1

100 KONJSKIH SNAGA Goran Bregović, Petra Dugandžić, Andrija Milošević, pa čak i Gordan Maras, shvaćaju da poziranje uz ‘jurilice’ više nije ‘in’ kao što je nekad bilo

VIDEO

Dođi, mala, do traktora da te vozim sve do mora, našalio se Andrija Milošević (37) ponosno pozirajući za volanom poljoprivrednog vozila.

Popularni glumac iz hit serije “Andrija i Anđelka” nije otkrio koliko je žena zaveo svojom džentlmenskom ponudom, no vjerojatno se ugledao na glazbenika Gorana Bregovića (66), koji je radije pozirao kao poljoprivrednik za volanom traktora nego pored kakve moćne jurilice. Frontmen Bijelog dugmeta u rodnom je selu oca Franje vozio traktor, što nije iznenadilo stanovnike Svetog Petara Čvrsteca nadomak Križevaca jer se Bregović kao dječak rado igrao na selu. Ondje je savladao vozačko umijeće, pa mu nije strano voziti se po blatu ili makadamu.

Simpatije prijatelja, zahvaljujući traktoru, sakupila je i glumica Petra Dugandžić (40), koja je na snimanju serije “Zlatni dvori” imala priliku provozati traktor. Uskoro bi se i popularni pjevač Zlatan Stipišić Gibonni (47) mogao pohvaliti fotografijom na traktoru s obzirom na to da je u okolici Makarske počeo saditi krumpire, rajčice i limune.

- Mještani su me viđali kako dolazim u polje oko podneva umjesto u zoru. Nije im trebalo dugo da shvate kako nemam pojma što radim - rekao je glazbenik, kojemu susjedi ponekad posuđuju traktor i frezu da bi mu olakšali rad u polju.

Nakon vožnje traktora Andrija trči u studio

Milošević je nedavno razveselio fanove serije “Andrija i Anđelka” objavivši fotografiju na kojoj pozira s kolegicom iz serije Anđelkom Prpić. Obožavatelji su se ponadali da se radi o snimanju nove sezone.popularne serije.

Postao hit u selu kad je sjeo za traktor

Glazbenik je posjetio obiteljsko imanje i vinograd, a potom je i provozao traktor po selu. Bregi su prilazili susjedi, grlili su ga i pozdravljali s oduševljenjem.

Gogu je više slušao traktor nego konji

gospodarstvo

Bivši ministar Gordan Maras svojedobno je provozao traktor tijekom posjeta bjelovarskoj tvrtki Hittner. Nedugo nakon toga okušao se u oranju konjskom zapregom. Traktor se pokazao poslušniji od konja, s kojima Gogo nije znao tako dobro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...