Obavijesti

Show

Komentari 1

Fun park Biograd u znaku 90-ih uz I BEE i Mineu

Fun park Biograd u znaku 90-ih uz I BEE i Mineu
3

Tematski partiji i lude vožnje zarolat će vas kroz lude 90-te na ludoj zabavi za kraj školskih praznika

VIDEO

Zadnji vikend školskih praznika, točnije u petak 31.08.2018 ekipa Fun parka Biograd odlučila je proslaviti s najrasplesanijim partijem na ovim prostorima. Poradite dobro na kondiciji jer u goste najzabavnijem parku dolazi Dance 90-tih eksplozija s dvije dance kraljice I BEE i Mineom. Lake note i ludi ritmovi koji su nekoć vladali hrvatskom scenom i danas su vrlo popularni, a ludi Dance 90-tih party pun je pogodak uz mnoštvo pjene, balončića.

Podsjetimo 90 tih godina trend muzika gibala se u plesnim ritovima, koji su punili disco klubove. Zarazna plesna muzika 90-tih još i te kako živi u mnogim klubovima diljem Lijepe naše, a hitovi dance 90-tih zarazili su i nove generacije.

I BEE – Ivana Banfić, pošteno je zatresla dance razdoblje svojim hitom Šumica. 1994. objavila svoj drugi studijski album Istinite priče vol.1, pod umjetničkim imenom I BEE. Pjesma “Ti si bolji”, poznatija kao “Da mu nisam dala”, koji je bio najavni singl za album. Godine 1995. objavljuje album Mala škola ABC, a najpoznatiji singl s tog albuma je pjesma “Cigareta”. Ubrzo nakon tog albuma izdaje pjesmu “Šumica 2” . Pjesmom „Imam te“ osvaja festivale a i biva nominirana za hit godine na Porinu 1999. Ivana Banfić zasigurno spada u vodeća dance i pop glazbena imena Hrvatske, a i šire regije. Energična I BEE svojim live nastupom dobro će razgibati sve ljubitelje dance ritmova.

VIDEO

Minea, također poznata pjevačica iz tog razdoblja, više puta nagrađivana na festivalima širom Hrvatske, ali i u susjedstvu. Njene najpoznatije pjesme su: “Good boy”, “Vrapci i komarci”, ” E, pa neka”, “Rano”, “Da me ‘oće Stipe”, “Još si moj”, “Sija sunce ” i mnoge druge. Minea je surađivala s Tončijem Huljićem i sredinom 90-tih godina hitovima iz Tonika radionice osvajala plesne podije širom regije.

VIDEO

Uz nastup dance kraljica, Fun park Biograd priredio je zanimljive tematske partije, a uz lude vožnje program počinje već od 15 h. Stoga, pripremite se 31.8.2018 za plesno scenski urnebes i u samom finalu ljeta uđite u ludu Dance godine. Zatresite se uz energične ritmove Šumice, lovite Vrapce i komarce, a za dress code ne brinite jer otkačenih efekata neće nedostajati. Ulaz na ovaj zabavni plesni podij je besplatan, a kupone za dnevne i pojedinačne vožnje pronađite na ulazu!

Više o događaju saznajte na Facebook stranici eventa.

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba