Obavijesti

Show

Komentari 46

Gazda šokirao: Umjesto Štefice stavio je Kristinu za sluškinju

Gazda šokirao: Umjesto Štefice stavio je Kristinu za sluškinju
6

Mentor Joža je danas sa Sašom krenuo u obilazak farme te primijetio kako su farmerima mokra drva te ih opomenuo da bi moglo doći do poplave ukoliko ne poduzmu preventivne mjere

VIDEO

Kad se voditeljica Mia Kovačić (35) u reality showu 'Farma' pojavi na vratima s košarom u ruci, znači da se biraju sluge i sluškinje . Štefica i Srećko najviše su se puta našli napisani na pločicama, no Saša je odlučio promijeniti tu odluku.

- Srećko će ostati sluga, a Štefica neće, pošto je do sada to bila tri, četiri puta. Mislim da žena ne zaslužuje svaki put biti na najtežim poslovima, pa ćemo staviti jednu mlađu curu da malo ona pere suđe i nosi drva - rekao je Saša. Farmer je za sluškinju umjesto Štefice, odabrao Kristinu.

- Pa dobro se osjećam. Mislim to je njegova odluka. To nije odluka od farmera, al dapače, zašto ne. Da probam i ja tu ulogu. Ionako sve radim, tako da mi to uopće nije problem - prokomentirala je Kristina Sašinu odluku. Dodala je kako ju jedino brine što će morati spavati u kućici za slugu i sluškinju.

- Samo jedno mi je drago. Stvarno zahvaljujem farmerima što mi ime nikad ne zaborave - prokomentirala je Štefica prije negoli je Saša odlučio nju poštedjeti ovotjedne uloge sluškinje. Mentor Joža je danas sa Sašom krenuo u obilazak farme te primijetio kako su farmerima mokra drva te ih opomenuo da bi moglo doći do poplave ukoliko ne poduzmu preventivne mjere.

Osim Jože, farmere je posjetio i zanatlija koji je Robertu, Editi i Štefici pokazao kako se pletu košare.

- Ovaj put nisam bio baš zadovoljan s ovim jer nisam našao dodirnu točku s košaraštvom - rekao je Roberto. Farmera je sve manje, a samim time je i odabir sluge i sluškinje, ali i duelista, sve teži. Kako će se farmeri ponašati u takvim situacijama i hoće li donositi ispravne odluke, ostaje gledateljima za vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...