Obavijesti

Show

Komentari 10

Gdje odmaraju kraljica i Kate? Cijene noćenja i do 60.000 kn

Gdje odmaraju kraljica i Kate? Cijene noćenja i do 60.000 kn
10

Jedan od apartmana u ovom indijskom hotelu The Sujàn Rajmahal Palace nazvali su po kraljici Elizabeti koja je tamo boravila tijekom svog posjeta državi 1961., a cijena noćenja u njemu je oko 8500 kuna

VIDEO

Poznato je da kraljevska obitelj putuje diljem svijeta i većinom odsjeda na luksuznim mjestima. Međutim, nisu sva ta mjesta daleko od očiju javnosti već ima nekih čije se adrese i cijene znaju te svatko može rezervirati sobu. 

The British Colonial Hilton Nassau

Prije šest godina je princ Harry (34) boravio tu, a 'šuška' se da je veliki obožavatelj hrane koju hotel nudi. Ovaj hotel ima četiri zvjezdice i smješten je na Bahamima, a cijena apartmana kreće se od 160 do 450 dolara (od 1000 do 2900 kuna).

The Beverly Hills Hotel

Smješten je u Los Angelesu u Kaliforniji. Noćenje u ovom hotelu s pet zvjezdica košta 463 dolara (oko 3000 kuna), ali ako je u pitanju predsjednički apartman cijena se podiže. Kada su 2011. prvi put princ William (36) i Kate Middleton (36) bili na turneji Amerikom odsjeli su baš ovdje. Uz njih, ovdje su noćili i princeza Margareta i njezin suprug te Albert II od Monaka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer has arrived a few days early ☀️

A post shared by The Beverly Hills Hotel (@bevhillshotel) on

Llangoed Hall

Hotel ima četiri zvjezdice i smješten je u Walesu. Svake godine, princ Charles (69) ode tamo kako bi se opustio. Noćenje u 'običnim' sobama košta 230 dolara (oko 1400 kuna), a u 'glavnim' apartmanima cijena se kreće oko 460 dolara (oko 3000 kuna). 

Blue Waters

Cijena noćenja u 'Blue Watersu' u Antigvi kreće se od 400 do 2000 dolara (od 2500 do 12.000 kuna). Prije dvije godine je princ Harry boravio u tom hotelu tijekom svoje turneje Karibima, a ovo je odmaralište kraljevskoj obitelji jedno od najdražih. 

The Sujàn Rajmahal Palace

Članovi kraljevske obitelji posjećivali su i Indiju. Jedan od apartmana u ovom hotelu, koji se nalazi u Jaipuru, nazvali su po kraljici Elizabeti koja je tamo boravila tijekom svog posjeta državi 1961. Cijena noćenja u 'kraljici Elizabeti' iznosi oko 1.318 dolara (oko 8500 kuna), a apartman ima 140 kvadratnih metara. Sastoji se od dvije velike dvokrevetne sobe, dvije kupaonice, garderobe, sobe za sastanke i blagovaonice. 

The Drake Hotel

Smješten je u Chicagu, a princeza Diana je boravila tamo tijekom svog posjeta 1996. Apartman je tada bio preuređen po njezinim željama, a poslije toga se izgled sobe više nije mijenjao. Najviša cijena u tom hotelu je 300 dolara (oko 2000 kuna). 

The Matakauri Lodge

Ovaj hotel s pet zvjezdica nalazi se u Queenstownu u Novom Zelandu. Noćenje košta oko 455 dolara (oko 2900 kuna), ali ako gosti žele četverokrevetnu, 'kraljevsku' sobu morat će izdvojiti 9500 dolara (oko 61 tisuće kuna). Supružnici princ William i Kate su sa sinom princom Georgeom (5) odsjeli upravo tamo kada su prije četiri godine imali turneju Australijom i Novim Zelandom. U hotelu su ih dočekali privatni balkon i jacuzzi. 

The Fairmont Royal York

Najjeftinija soba u ovom kanadskom hotelu je rijetko kad ispod 200 dolara (oko 1200 kuna), a 'kraljevski' apartman košta čak 770 dolara (oko 5000 kuna) po noćenju. Ovdje je odsjela kraljica Elizabeta II. s nekoliko članova kraljevske obitelji, uključujući i njezinu majku, oca, princa Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle (37). 

Fairmont Empress

U 'dvorcu' koji se nalazi u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija, najjeftinije noćenje košta 260 dolara (1600 kuna), a cijena najvećeg apartmana seže do 7356 dolara (oko 47000 kuna). Velik broj članova kraljevske obitelji je odsjeo ovdje. Kraljica Elizabeta II. je toliki fan ovoga hotela da čak ima i svoj posebni porculan koji se koristi isključivo kada ona dođe tamo. Princ Charles je boravio u prostorijama hotela s obje svoje supruge, a princeza Diana je bila veliki fan jednog njihovog čaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

An arrival you will never forget 🏰

A post shared by Fairmont Empress (@fairmontempress) on

The Montpelier Plantation & Beach Hotel

Nakon što se princ Charles razveo od Diane otišao je na odmor u ovaj hotel na Svetom Kristoforu i Nevisu. U vrhu sezone cijene soba se kreću od 455 do 1380 dolara (od 2900 do 8900 kuna). Cijena im se snizi od sredine prosinca do početka travnja. 

Velik je izbor hotela koje su članovi kraljevske obitelji posjetili. Osim navedenih, boravili su još u raznim hotelima u New Yorku, Rimu, Kaliforniji, Memphisu, Bahamima, Keniji, Švicarskoj, Austriji, Sejšelima, Jamajki, Francuskoj, Njemačkoj i Floridi, a možda se tom popisu jednom prilikom pridruži i neki hrvatski hotel. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our version of the Monday blues. [📷: @danblue_] #Fontainebleau

A post shared by Fontainebleau Miami Beach (@fontainebleau) on

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje